El Saló DeNuvis manté la plena ocupació i ofereix nombroses promocions

La fira tindrà lloc del 4 al 6 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, amb 95 expositors i amb les desfilades com a una de les principals atraccions

 

La 18a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) tindrà lloc del 4 al 6 de novembre al Pavelló 4 de la Fira de Lleida amb un total de 95 expositors, els mateixos de l’any passat, i amb plena ocupació. De Nuvis està dirigida a totes les persones que vulguin celebrar un esdeveniment a mid, les quals podran trobar en un espai atractiu tot el que necessiten per organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d’empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d’empresa, etc.

A més de l’àrea expositiva, el saló De Nuvis oferirà als visitants desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, el dissabte dia 5 i el diumenge dia 6, a les 11.30 i a les 17.15 h, amb la participació de les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Blackpier, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i Sastreria Lorenzo. El diumenge, a les 11.30 h, se celebrarà la desfilada de vestits de comunió amb la participació de Boutique la Novia i Lluna de Drap.

Un quart d’hora abans de les desfilades, tindrà lloc a la zona vip un concert en directe a càrrec de LleidaClàssica, formació especialitzada en músics d’esdeveniments socials, i es faran degustacions de canapès i cocktails a càrrec de Caparrós celebracions.

Una cinquantena dels expositors presents al De Nuvis faran interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló amb descomptes del 5 al 20% i, fins i tot, del 50%. Entre els premis que oferiran els expositors hi ha regals dels complements de la núvia o el nuvi, ampliació de serveis al banquet, xecs regal, sortejos, degustacions, etc. Destaca el sorteig d’un val de 200 euros per fer unes aliances, un viatge per a dues persones a la Riviera Maya o un creuer per la Mediterrània, un servei de wedding planner valorat en 1.300 euros, una escapada romàntica valorada en 265 euros o una sessió de fotos precasament i una caixa de fotos valorada en 350 euros.

Com cada any, hi haurà el gran sorteig De Nuvis, en què Fira de Lleida sortejarà 1.000 euros (per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores) entre les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.

Els visitants també podran gaudir de música en directe durant la fira a càrrec de Clàssica, música d’events. També hi haurà demostracions de maquillatge i pentinats de núvia a càrrec d’Estètica Sara Buira i Hairstudio by Dani i tastos, demostracions de cuina amb nitrogen i degustacions.

 

Presència del comerç lleidatà
Àngel Ros, alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació la Fira de Lleida, ha dit que “el saló cobreix un part important del comerç lleidatà, amb expositors del món de la gastronomia, dels vestits de núvia i nuvi, de la fotografia, de l’estètica o les agències de viatges, entre d’altres, que tenen a veure amb els esdeveniments socials, tan familiars com empresarials”. Ros ha ressaltat que es manté el nombre d’expositors i la plena ocupació d’anys anteriors”.

Enric Mir, vicepresident de la Diputació de Lleida, ha destacat que “les empreses lleidatanes relacionades amb el món dels esdeveniments socials continuen apostant per De Nuvis per tal de promocionar un sector tan important de la nostra economia i que és molt sensible a la conjuntura econòmica”.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha agraït a les empreses expositores el seu esforç per oferir promocions i descomptes als visitants i ha posat èmfasi em la importància d’aquest sector tot recordant informat que la inversió mitjana per celebrar un casament a les comarques de Lleida és d’uns 12.000 euros.

De Nuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi i núvia; espais singulars; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; mobles, cuines i decoració per a la llar; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; wedding planners i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i balnearis; vestits de festa, i comunió i moda infantil.

L’horari del saló De Nuvis anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions. No obstant això, qui s’inscrigui al web http://firadelleida.com/denuvis, per la compra d’una entrada a la taquilla de la fira rebrà una invitació.

La inauguració oficial del certamen tindrà lloc el divendres 4 de novembre, a les 19 h, i anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan H. Simó.

 

Declaracions d’Àngel Ros:

 

Declaracions d’Oriol Oró:

 

dn2016-presentacio