DeNuvis: varietat, elegància i preus per a totes les butxaques

La 19a edició del Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions obre les portes amb plena ocupació i un atractiu programa de desfilades i activitats

 

Amb plena ocupació de la superfície d’exposició, una oferta “atractiva i variada” i un ampli ventall d’activitats complementàries, ha arrencat aquest divendres la fira DeNuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions), certamen que romandrà obert fins diumenge per la tarda al Pavelló 4 de Fira de Lleida. El president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida, Joan Simó, ha estat l’encarregat d’inaugurar el saló, acompanyat de Rafael Peris, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, d’altres regidors de la Paeria i del director general de Fira de Lleida, Oriol Oró.

Oró ha remarcat que el saló “combina la varietat dels serveis i equipaments que s’ofereixen, l’elegància dels espais expositius i l’àmplia gamma de preus, que a més va acompanyada d’un allau de sortejos, promocions i descomptes”. Oró, que ha agraït l’esforç dels expositors per muntar una fira tan atractiva i ha afirmat que “casar-se o organitzar una festa, amb DeNuvis, és una mica més fàcil”.

La 19a edició de la fira DeNuvis compta amb un total de 96 expositors i un gran ventall d’activitats paral·leles —exhibicions, demostracions, concerts, desfilades, flasmob, degustacions, sortejos, etc.— adreçades als visitants del certamen. L’horari del saló va de les 17 a les 20.30 h (divendres) i de les 10.30 a les 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

Les desfilades comencen dissabte
El saló DeNuvis oferirà als visitants desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, el dissabte dia 11, a les 11.15 i a les 17 h, i el diumenge dia 12, a les 17, amb la participació de les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Booknovias, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar i Sastreria Lorenzo. El diumenge, se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió. Abans de les desfilades es faran degustacions de canapès i cocktails a càrrec de Caparrós celebracions (places limitades per ordre d’arribada).

L’artista Antoni Uceda pintarà un vestit en directe
El creador lleidatà Antoni Uceda durà a terme demà dissabte, d’11 a 12, a l’estand de la firma Vithas Salud Beautyum, una original sessió artística en la que pintarà en directe el vestit que va utilitzar la lleidatana Laura Millera en la cerimònia d’elecció de les candidates a Miss Universe de les quatre demarcacions catalanes que va tenir lloc el passat mes de setembre a Cambrils. La model lleidatana Vero Parrilla serà l’encarregada de portar el vestit que acolorirà Uceda.

Els expositors presents al DeNuvis fan més de 50 interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló amb descomptes del 5 al 50% per contractar a la fira. Entre els premis que ofereixen hi ha regals dels complements de la núvia o el nuvi, ampliació de serveis al banquet, sortejos, degustacions, etc. També hi podran trobar xecs regal de diversos serveis fins a 300 €, sortejos de jocs de maletes, allotjaments per la nit de noces, estades en balneari o viatge a escollir entre Sri Lanka o un creuer pel Carib, entre molts altres.

Com cada any, hi ha el gran sorteig DeNuvis, en què Fira de Lleida sorteja 1.000 euros (per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores) entre les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.

DeNuvis aplega una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; wedding planners i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música, animació i lloguer de vehicles.

L’horari del saló DeNuvis va de les 17 a les 20.30 h (divendres) i de les 10.30 a les 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.