Valoració molt positiva de la nova imatge i la qualitat del saló DeNuvis

Amb més de 16.000 visitants, provinents de tot Catalunya i Aragó, la fira s’ha convertit en un referent en el seu àmbit

 

La 20a edició del saló DeNuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) tancarà les portes aquest vespre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb una bona afluència de públic, que ha superat la xifra de 16.000 visitants, i mostrant una excel·lent imatge en disseny i qualitat que la converteix en la fira de referència en el seu àmbit a Catalunya, atès que ha aplegat públic de diferents comarques catalanes i Aragó.

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha fet una “valoració molt positiva del saló DeNuvis tant pel que fa al nombre de visitants com per l’èxit dels contactes comercials que les firmes expositores han fet amb un públic molt interessat en adquirir els seus productes i serveis”.  

Oró ha dit que “la majoria dels expositors ha manifestat el seu compromís de repetir la seva presència en l’edició de l’any vinent” i ha afegit que “es valora molt positivament el canvi d’imatge, l’actualització del web i el nou portal de proveïdors, que permetrà mantenir viva la fira durant l’any i canalitzar els interessos dels futurs clients cap a les empreses expositores”.

La 20a edició del saló ha comptat amb un total de 93 expositors –plena ocupació–, representants d’una vintena de sectors adreçats a tots aquells que necessiten organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d’empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d’empresa, etc.

Un dels plats forts de la fira han estat les quatre desfilades de moda, amb un nombrós públic en cada sessió. Les empreses Alba Minguella-Costura d’Autor, Booknovias, Boutique la Novia, Gala García Novias i Sastreria Lorenzo han presentat les darreres novetats en vestits de núvia i de nuvi, de festa, de madrina i de comunió. A més, s’han ofert degustacions gastronòmiques de gelat de pa amb tomàquet i pernil i daus de salmó amb cítrics, hi ha hagut un showcooking i una degustació de diferents aperitius, preparats exclusivament per a la fira DeNuvis, i un tast de vins d’autor d’alta qualitat de la Denominació d’Origen Somontano.

Cal afegir que a més de les promocions en serveis i productes (sortejos i descomptes) que han ofert les empreses expositores entre els visitants del saló, Fira de Lleida organitza el gran sorteig DeNuvis entre les parelles que s’hagin de casar i hagin contractat un servei a la fira. La parella guanyadora rebrà 1.000 euros per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores d’aquesta edició del saló.