Lleida Expo Tren s’ajorna pel coronavirus

És previst traslladar la fira a la tardor

Els 90% dels visitants del saló, que s’havia de fer del 14 i 15 de març, són de la resta de l’Estat i internacionals, fet que agreuja el risc de contagi

L’organització de Lleida Expo Tren ha pres la decisió ajornar la celebració de l’11a edició de la fira, que s’havia de fer aquest cap de setmana, com a mesura de prevenció pel coronavirus. Cal remarcar que el 90% dels visitants i expositors del saló no són de Lleida, sinó que provenen de tot l’Estat espanyol i d’altres països com són França —principalment— i també Alemanya, Gran Bretanya, Suïssa, Àustria i Portugal. Els promotors de Lleida Expo Tren traslladaran el certamen a la tardor, en una data a determinar.

Els organitzadors de Lleida Expo Tren lamenten el perjudici que pugui provocar l’ajornament del saló, però consideren que la decisió —presa en la línia de les recomanacions generals de les Autoritats sanitàries del país— està plenament justificada per la gran quantitat de públic de procedència molt diversa que mou el certamen, en un context general de fort increment del risc derivat de la progressió de l’epidèmia.    

Lleida Expo Tren està organitzat per la revista Más Tren, amb la col·laboració de Fira de Lleida i el patrocini de l’Ajuntament de Lleida.

Més informació: http://expotren.com