Les últimes tendències en vestits de boda, al saló DeNuvis Digital

El saló proposa una passarel·la online en un estil romàntic però amb tons càlids, amb una estructura decorada amb plomalls i pampes

Tots els visitants inscrits al saló DeNuvis d’enguany poden accedir ja a la passarel·la online on es presenten les noves col·leccions i tendències en moda nupcial per al 2021. La desfilada compta amb la participació de les firmes Booknovias, Boutique la Novia, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo. El maquillatge és a càrrec de Sara Buira i els pentinats a càrrec de Hairstudio. Hi col·laboren també Renata Events, Reinald Pomés Film Cinematographer, Julián García Fotógrafo i Flaires Disseny Floral.

Boutique la Novia mostrarà la nova col·lecció de núvia, que inclou un vestit de tall sirena amb cos transparent de pedreria molt sexy, un vestit princesa amb escot paraula d’honor i amb el cos de pedreria, un vestit romàntic de mikado i un vestit bohemi amb tot el cos transparent de pedreria i la faldilla de gasa.

 Booknovias presentarà quatre estils de vestit que marquen tendència, el vestit bohemi amb l’esquena transparència i detalls; el vestit vintage en color nude i esquena oberta; el vestit sirena de llenceria amb faldilla de crepe i transparència (d’estil més senzill i sexy), i el vestit princesa amb tul voluminós i escot en forma de cor.

De la seva banda, Maria Codina ha confeccionat quatre vestís per a la passarel·la del saló DeNuvis. Dos vestits per a núvies més arriscades, un amb volums a les mànigues i plomes, i un altre amb volums diferents a partir del maluc; i dos més d’estil més romàntic, un amb barret de palla que dóna un aire rústic i un segon de llenceria, que actualment és l’últim crit en tendència de vestís de núvia.

Sastreria Lorenzo exhibirà quatre elegants vestits de nuvi. Es tracta d’un esmòquing amb faixí, una casaca de botonadura vista amb coll camiser, una casaca amb coll mau i un vestit d’un botó amb esquena de jaqué de color verd que es presenta com a tendència per al 2021.

Finalment, Gala García Novias proposa quatre línies de vestit de núvia: una línia d’estil boho en encaix, una línia molt romàntica amb cos de pedreria i la faldilla en gasa, una línia de tall princesa i una línia de tall sirena.

Quan al maquillatge, Sara Buira ens proposa un treball amb unes bases del rostre molt netes, il·luminades amb llum natural, així com ressaltar els trets de la cara i els llavis amb colors suaus.

Hairstudio ha desenvolupat per a DeNuvis quatre estils de pentinat de núvia. Un més sofisticat, tipus Hollywood amb ones; un més natural, amb melena solta; un més formal amb el pèl recollit, i un quart per a una núvia més juvenil. La firma lleidatana, especialitzada en pentinats de núvia i nuvi, fan treballs personalitzats adaptats a l’estil de pèl i a les faccions de cada persona.

Flaires Disseny Floral ha plantejat una passarel·la en un estil romàntic però amb tons càlids, amb una estructura decorada amb plomalls i pampes. Igualment se li ha donat dinamisme a l’espai a base de centres de flors i altres elements situats a diferents altures.

DeNuvis Digital es desenvolupa aquest cap de setmana amb un total de 110 expositors de 25 sectors diferents. Per visitar la fira cal inscriure’s de franc al web www.denuvis.com. Amb la inscripció com a visitant, i la recepció del corresponent codi personal, es pot accedir a tota l’oferta de serveis i equipaments de les empreses proveïdores i al contingut exclusiu de la fira digital (promocions, tallers, desfilades i sortejos), amb la possibilitat de demanar cites virtuals als “expositors”.