La parella guanyadora del premi de 1.000 € del Saló DeNuvis es casa!

En la pròxima edició del saló, que tindrà lloc el 10 i 11 de novembre, Fira de Lleida farà un nou sorteig per a les parelles que contraguin matrimoni

 

Víctor Castells, de Lleida, i Teresa López, d’Aitona, parella actualment resident a Alcoletge, han rebut un taló per valor de 1.000 € corresponent al sorteig efectuat al saló DeNuvis de l’any 2017 entre totes les parelles que s’havien de casar i van contractar un servei durant la visita al certamen. Teresa i Víctor han agraït a Fira de Lleida l’aportació econòmica, ja que “precisament ens casem aquest dissabte, dia 6 d’octubre, i el taló ens anirà d’allò més bé”. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha estat l’encarregat de lliurar el xec als nuvis.

La parella guanyadora, que va adquirir diversos productes i serveis a DeNuvis, com són el restaurant, el vestit de nuvi i les aliances, afirma que “l’estada al saló va ser força interessant, ja que hi ha una oferta molt completa i variada”. Els dos promesos comenten que “ens vàrem assabentar de la celebració de la fira a través d’amics, de la publicitat i d’Internet, i la veritat és que la visita va ser molt profitosa”.

Teresa és conductora d’autocar i Víctor treballa en paqueteria. “Ens agrada tot el que tingui rodes i motor i de fet, a banda de la nostra feina, la nostra principal afició és fer rutes amb moto”. Ara, però, canviaran per uns dies la moto pel vaixell, ja que la lluna de mel consistirà en un creuer pel Carib amb escales a Cuba, Jamaica, Illes Caiman i Cozumel (Mèxic).

Quant a DeNuvis 2018, Fira de Lleida recorda que totes les parelles inscrites a la pàgina web www.denuvis.com com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al saló, podran optar al sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o celebració entre tots els expositors presents a la fira. A més del sorteig de Fira de Lleida, una cinquantena d’expositors sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló.

La pròxima edició del certamen tindrà lloc el 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’horari del saló DeNuvis anirà de les 10.30 a les 20.30 h.