“Hem recomanat DeNuvis a tots els amics de la colla que encara no s’han casat”

En la propera edició, que serà digital i tindrà lloc el 14 i 15 de novembre, hi haurà sortejos dels expositors valorats en més de 1.500 € i promocions i descomptes d’entre el 5% i 25%

Ainhoa Vilches i Jordi Roselló guanyen el sorteig efectuat a l’edició del 2019

Ainhoa Vilches i Jordi Roselló han estat els guanyadors del sorteig efectuat al saló DeNuvis de l’any 2019 entre totes les parelles que s’havien de casar i van contractar un servei durant la visita al certamen. La parella afortunada va adquirir en la darrera edició de certamen el viatge de noces, les aliances, la decoració floral i dos vestits de nuvi (un per a la boda civil i un per a la boda religiosa). Ambdós es mostren molt satisfets de la seva experiència a DeNuvis, i de fet “l’hem recomanat a tots els amics de la colla que encara no s’han casat”, afirma en Jordi. Els afortunats han rebut un taló per valor de 1.000 € de mans del director general de Fira de Lleida, Oriol Oró.

Concretament, la parella guanyadora, que viu a Lleida, va comprar les aliances a L’Orfebre Joiers, els vestits de nuvis a Blackpier i Sastreria Lorenzo i les flors a Flaires i Flors. Quan al viatge de noces, el van contractar a Ulisses Viatges.

Jordi és un ferm defensor del saló i en aquest sentit afirma que “a mi m’agrada perquè és molt pràctic, ho tens tot allí concentrat i pots comparar preus, en un matí ho fas tot”. De la seva banda, Ainhoa valora sobretot “el feeling dels expositors amb els visitants, tenir el sentiment que vull aquesta persona a la meva boda perquè m’ho farà superbé, i això dóna molta confiança”. La lleidatana hi veu també altres avantatges, ja que anar a DeNuvis “és també una forma de decidir-te, atès que inicialment pots pensar que no t’arribaran els diners, però al saló fas comptes i veus que ho pots fer tot, en part també gràcies als descomptes i sorteigs que fan els expositors”. 

Ainhoa és infermera i Jordi és professor de Secundària. Es van casar el 18 de setembre a l’Ajuntament de Lleida, tot i que com només van poder assistir 10 familiars, han ajornat “la celebració gran”, amb tots els amics, per al 7 de maig. La lluna de mel, amb destinació a Japó i Bali, queda també posposada per al proper mes de juliol.

La propera edició del saló DeNuvis es farà els dies 14 i 15 de novembre en format digital i acollirà durant els dies de fira sortejos dels expositors valorats en més de 1.500 €, a més de promocions i descomptes d’entre el 5% i 25% del valor de les compres. Els interessats i interessades poden fer la inscripció gratuïtament a www.denuvis.com.