Fira de Lleida digitalitza els seus processos per garantir l’activitat adaptant-se al confinament

L’objectiu és garantir l’organització dels salons que segueixen vigents i el funcionament ordinari de l’activitat

Fira de Lleida digitalitza els seus processos per facilitar el treball on-line i en xarxa del seu personal laboral, garantint d’aquesta manera l’organització dels salons que segueixen vigents i la resta d’activitat ordinària. Gràcies a aquest sistema, que minimitza els riscos sanitaris per als professionals de la Institució firal lleidatana, es manté operatiu el personal de tots els departaments comercial, tècnic, de comptabilitat, de jornades tècniques i de direcció.

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, explica que “tot i que a hores d’ara el futur immediat és imprevisible i no es poden establir plans concrets, hem de seguir fent els preparatius bàsics per a les fires de tardor i hem de mantenir informats en tot moment als possibles expositors i visitants d’aquests salons”. 

Cal recordar que, cancel·lats ja definitivament certàmens com Expo Tren, Petitàlia, Cucalòcum Primavera i la Fira de Formació i Treball, entre altres actes privats, Fira de Lleida estudiarà, en funció de l’evolució de la crisi sanitària actual, la possibilitat de reubicar en unes altres dates d’enguany un saló susceptible d’ajornament com és Lleida Expo Tren.