El saló LleidaOcasió, ajornat

Fira de Lleida consensua amb el sector el trasllat del certamen a mitjans de març, sempre que les condicions sanitàries ho permetin

La 24a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida), certamen que havia de fer-se els dies 29, 30 i 31 de gener, ha quedat ajornat fins a mitjans de març, segons la decisió presa per Fira de Lleida un cop consultats els agents del sector i de manera consensuada amb aquests.

La decisió d’ajornar el saló respon, d’una banda, a l’actual situació sanitària i a les restriccions imposades per les autoritats, que impedeixen la celebració de fires i, de l’altra, a la voluntat del sector de celebrar el certamen durant el primer trimestre de l’any. Així doncs, Lleida Ocasió tindrà lloc en les dates indicades sempre que el marc social i normatiu sigui favorable.

Cal recordar que Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) es porta a terme als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida amb una variada exposició de turismes, cotxes 4×4, vehicles industrials, autocaravanes, a més d’equipaments i recanvis per a vehicles. L’entrada a la fira és gratuïta.

D’altra banda, les pròximes edicions dels salons Fira Natura i Lleida Expo Tren també han quedat suspeses, però amb la voluntat per part dels organitzadors i dels expositors de portar-les a terme enguany, en el moment que l’evolució de la pandèmia i les autoritats competents ho autoritzin.