El saló DeNuvis celebra els 20 anys amb un ampli programa d’activitats

DeNuvis estrena logotip i cartell, així com un nou web i portal de proveïdors

 

La 20a edició del saló DeNuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) obrirà les portes els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb un total de 93 expositors, els quals oferiran un extens ventall d’opcions per organitzar un esdeveniment a mida, assessorament personalitzat i les darreres novetats en el món de les bodes i els esdeveniments. Enguany, amb motiu del 20è aniversari, DeNuvis estrena logotip i cartell, així com web i portal de proveïdors nous, i potenciarà les activitats paral·leles que es desenvoluparan en el marc del saló, com ara showcookings, degustacions, demostracions diverses (perruqueria, maquillatge, etc.), música en directe, espectacles de màgia, photocall, a més de les desfilades i sortejos.

Durant l’acte de presentació de DeNuvis, Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida i de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida, ha destacat que “DeNuvis encara el 20è aniversari amb diferents novetats, amb el mateix nombre d’expositors –93 empreses i el 100% d’ocupació– i amb l’esperança de repetir els 18.000 visitants de l’edició anterior”. Simó ha fet esment també de la bona tasca que ha dut a terme Fira de Lleida que “ha mantingut el nombre de fires en els darrers anys malgrat la difícil situació econòmica viscuda”.

Sara Mestres, regidora de Seguretat Ciutadana i de Polítiques per al Civisme i la Igualtat de la Paeria, s’ha felicitat pel 20è aniversari del saló i per la seva “consolidació” i ha apuntat que “Fira de Lleida contribueix al creixement econòmic de la ciutat perquè implica moltes empreses vinculades a l’organització d’esdeveniments”. Mestres ha afegit que “el 60% dels matrimonis que tenen lloc a la ciutat de Lleida són civils”.

Enric Mir, vice-president 5è de la Diputació de Lleida, ha destacat “la importància que ha anat assolint DeNuvis en els darrers anys atès els sectors que implica” i ha dit que “el saló és una bona oportunitat per posar en contacte durant un cap de setmana en un mateix espai empreses expositores i visitants, fet que afavoreix les contractacions i les reserves de serveis vinculats als casaments, els batejos o les comunions”.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha explicat que “per celebrar el 20è aniversari ens hem volgut adequar als nous temps, amb un nou logotip i cartell, el disseny d’un nou web més intuïtiu, que inclou un portal de proveïdors que permet trobar els expositors per organitzar tots tipus d’esdeveniments de manera senzilla”. Pel que fa a les activitats, Oró ha destacat les desfilades, les actuacions musicals i, com a novetat, els showcookings i els tastos.

Desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina
Un dels atractius principals del certamen seran les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, les quals tindran lloc dissabte i  diumenge, de 11.30 a 11.45 h, i de 17.00 a 17.50 h, amb la participació de les empreses Alba Minguella-Costura d’autor, Booknovias, Boutique la Novia, Gala Garcia Novias i Sastreria Lorenzo. El diumenge, se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió. Els passis comptaran amb música en directe amb LleidaClàssica, grup especialitzat en música de cerimònia.

Cal recordar que enguany el saló DeNuvis oferirà aliances i joies treballades amb or ètic, en la que serà una de les novetats més singulars d’aquesta edició.

Nou logotip i cartell
DeNuvis estrena logotip i cartell, amb un estil de tipografia delicada i actual i amb tocs d’aquarel·la. Els cors recorden la temàtica de la fira, que està dedicada a esdeveniments com casaments i tot tipus de celebracions socials. El lema “Gaudeix preparant el teu gran dia” convida els visitants a organitzar tots els preparatius d’una forma més senzilla, cercant en 2 dies i en un sol espai, gaudint d’activitats, degustacions i l’assessorament personalitzat dels proveïdors.

Igualment, DeNuvis ha habilitat una nova web més intuïtiva que facilita al visitant trobar tota la informació, veure les activitats i promocions, així com un completíssim Portal de Proveïdors, una eina que permet trobar els proveïdors per organitzar un casament, comunió, bateig, celebració o esdeveniment d’una manera senzilla i pràctica, descobrir i conèixer els proveïdors que exposen a la fira, propostes de cada sector, i veure les activitats, promocions i sortejos que es faran durant la fira.

Fira de Lleida sorteja 1.000 €
Fira de Lleida recorda que totes les parelles inscrites a la pàgina web www.denuvis.com com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al saló, podran optar al sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o celebració entre tots els expositors presents a la fira.

A més del sorteig de Fira de Lleida, una cinquantena d’expositors sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló. Així, els expositors faran descomptes d’entre el 5% i el 50% per contractar a serveis o equipaments a la fira, així com sorteigs d’un creuer pel Carib o Tailàndia, jocs de maletes, caps de setmana romàntics, dinars i obsequis variats.

DeNuvis està dirigit a totes les persones que vulguin celebrar un esdeveniment a mida, adaptat a tots els estils i pressupostos, i que poden trobar en un únic espai tot el que necessiten per organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, sopars i esdeveniments d’empresa, etc.

El preu de l’entrada és de 4 €. Les persones interessades poden obtenir l’entrada amb un 50% de descompte inscrivint-se al web www.denuvis.com. L’entrada inclou l’accés a l’exposició, desfilades, actuacions i exhibicions. L’horari del saló DeNuvis anirà de les 10.30 a les 20.30 h.