El Saló DeNuvis assoleix el 95% d’ocupació

Presenta les darreres tendències en casaments i festes

Vestits per a una núvia amb estil i senzilla i tastos de vins, còctels i canapès, entre les novetats de l’edició d’enguany

 

La 20a edició de la fira DeNuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments), saló que tindrà lloc el 10 i l’11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, ha assolit ja una ocupació del 95% amb un ritme de contractació que augura un ple absolut. DeNuvis presentarà les novetats i les tendències actuals per organitzar casaments, esdeveniments, celebracions i festes de tot tipus, amb un ampli ventall d’expositors que oferiran al visitant un assessorament personalitzat per garantir unes celebracions que donin resposta a les màximes expectatives dels convidats.

Com a novetat, enguany destaca la presència d’empreses que organitzen banquets i càterings, distinguides amb diferents premis per la seva oferta gastronòmica, que han programat tastets i degustacions que se serveixen als casaments com ara tastos de vins, còctels o canapès que barregen sabors sorprenents, així com l’organització de showcooking d’aperitius.

També es podran veure les tendències en casaments que presentaran les marques en decoracions de taules i espais especials en estil vintage i rústic. Quant a la roba, es presentarà una núvia amb estil i senzilla, amb l’exhibició de vestits amb l’esquena oberta, el tattoo lace (encaix i transparències que donen un efecte tattoo) i l’estil Boho Chic (bohemi i sofisticat).

Els expositors presents al DeNuvis faran interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló, amb descomptes pel fet de contractar a la fira. Com cada any, hi haurà el gran sorteig DeNuvis, en què Fira de Lleida sortejarà 1.000 euros (per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores) entre les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.

A més de l’àrea expositiva, el saló DeNuvis oferirà als visitants desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, el dissabte dia 10, a les 11.45 i a les 17.15 h, i el diumenge dia 11, a les 11.45 i a les 17.15 h.

DeNuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; wedding planners i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música, animació i lloguer de vehicles. L’horari del saló anirà de les 10.30 a les 20.30 h.