El premi de 1.000 € del Saló DeNuvis, per a una parella de Mollerussa

En la propera edició del saló, que tindrà lloc del 4 al 6 de novembre, Fira de Lleida farà un nou sorteig per a les parelles que es casin o les persones que hagin de fer alguna celebració

 

Anna Camats i Raúl Butaci, parella resident a Mollerussa (el Pla d’Urgell), han rebut un taló per valor de 1.000 € corresponent al sorteig efectuat en la darrera edició del saló DeNuvis (any 2015), entre totes les parelles que s’havien de casar i van contractar un servei durant la visita al certamen. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha entregat el xec.

La parella guanyadora, que es va casar el 13 d’agost passat a Bellpuig, destaca que van visitar la darrera edició de DeNuvis “seguint la recomanació d’amics que ja el coneixien” i que van contractar productes i serveis a tres o quatre expositors del saló. A més de l’alegria pel fet que “és el primer cop que ens toca alguna cosa en un sorteig”, Anna i Raúl van destacar que DeNuvis “és una fira que està molt bé, hi ha una mica de tot i ens va servir de recordatori per repassar tot el que calia fer abans i durant la boda”.

De cara a DeNuvis 2016, Fira de Lleida recorda que totes aquelles parelles que es casin i totes les persones que hagin de fer alguna celebració, i que contractin algun servei al saló, podran optar a aquest sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes destinats a la boda o celebració entre tots els expositors presents a la fira.

A més del sorteig de Fira de Lleida, cal recordar que una quarantena dels expositors sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló.

La propera edició del saló tindrà lloc del 4 al 6 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’horari del saló DeNuvis anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge).

 

dn2016-parellaguanyadoradn2015