Distromel participarà a la Fira Internacional Municipalia

Distromel assistirà de nou a la fira Municipàlia de Lleida amb múltiples novetats en el sistema, tant software com hardware.

Distromel és una enginyeria de sistemes que ha dissenyat i desenvolupat al llarg de 20 anys una línia de productes pel medi ambient per tal d’aconseguir un exhaustiu control de totes les tasques implicades en la recollida de residus urbans.

En hardware, una de les novetats que presenta el nou sistema de gestió de Distromel és la identificació de conductor en cabina, s’aconsegueix que els serveis realitzats quedin associats a un operari de forma segura i sense possibilitat de manipulació. Altres nous desenvolupaments estan relacionats amb sistemes de pesatge per a càrrega lateral i càrrega superior, i en l’obtenció i anàlisi de les dades Can Bus.

A més, Distromel presentarà un nou mòdul d’anàlisi de dades que permet analitzar tota la informació de les recollides i pesatges per municipi i fins i tot per la població del municipi. Aconseguir estadístiques de pes mitjà per recollida, ruta o municipi ara és més senzill gràcies als avanços de siGEUS. Un contacte proper amb el client permet desenvolupar aquestes funcionalitats ja que ajuda a conèixer les necessitats que avui dia hi ha a la gestió dels serveis urbans.

Distromel té una relació molt propera amb els principals fabricants d’elevadors per tal de perfeccionar els sistemes de pesatge i identificació obtenint el desenvolupament més precís per a cada tipus de recol·lecció. Per això Distromel presenta nous sistemes de pesatge en dues marques d’elevadors de càrrega lateral que permetran una major robustesa i adaptar-se a les necessitats actuals del mercat.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.