Degustacions gastronòmiques i de vins de qualitat al saló DeNuvis

Hotel Can Boix, Mallol Càtering i Bodega Sommos donaran a conèixer amb demostracions en directe els seus productes culinaris

 

La 20a edició del saló DeNuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments), que tindrà lloc els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, acollirà diferents empreses expositores que organitzen banquets i càterings, que han estat distingides amb diferents premis per la seva gastronomia d’alta qualitat, que oferiran degustacions gastronòmiques i tastos de vins que se serveixen en els casaments per promoure els seus serveis i els seus productes culinaris entre els visitants, sobretot, els futurs nuvis. A més, hi haurà la presència de representants de diferents masies, restaurants i hotels que disposen d’uns espais únics per a la celebració dels banquets i de la cerimònia nupcial.

Mallol Càtering, de Montblanc, mostrarà al seu estand la seva cuina de qualitat i oferirà durant els dos dies una degustació per als nuvis de gelat de pa amb tomàquet i pernil i daus de salmó amb cítrics. A més, tots els visitants podran tastar el clàssic Gin Mallol, un combinat de mora i fruits vermells. Cal dir que El Molí del Mallol va guanyar el concurs “Joc de Cartes”, de TV3, com a millor restaurant de cuina amb calçots al camp de Tarragona del 2018.

Bodega Sommos i Las Casas de Adamil, de Barbastre, experts en celebracions de casaments i altres esdeveniments, organitzen el dissabte 10, de les 13 a les 14 h i de les 18.30 a les 19.30 h, un tast dels seus vins d’autor d’alta qualitat de la Denominació d’Origen Somontano.

L’Hotel Can Boix, de Peramola, famós per la seva cuina amb receptes tradicionals amb un toc original i únic elaborada amb productes de qualitat, oferirà un showcooking i una degustació de diferents aperitius, preparats exclusivament per a la fira DeNuvis, perquè els visitants puguin conèixer l’estil de la seva gastronomia. Les demostracions tindran lloc el dissabte i el diumenge, de les 12 a les 13 h i de les 17 a les 18 h.

D’altres restaurants, hotels i empreses de càtering que seran presents al saló DeNuvis són la Finca Prats, de Lleida; Resquitx, de Golmés; la Boscana, de Bellvís –establiment gastronòmic que disposa d’una estrella Michelin–; Pla del Bosc, de Bellpuig; Masia les Garrigues, de les Borges Blanques; Mas del Txep, d’Alcarràs; Restaurant la Dida, de Vallfogona de Balaguer; EspaiOró Celebraciones, de Fraga; Tugues, de Lleida; Espai Miravall, de Juneda; Cal Petit, de Vilanova de Meià; El Molí del Duc, de Corbins; Masia Farré, de la Fuliola; el Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer; Espai Mil·lènium, d’Alcoletge; Lo Racó d’en Carles, de Fonolleres; Fèlix Càtering i Hotel Fèlix, de Valls; Sora Sushi, de Reus; Espai les Palmeres, de Soses; Hotel Ametlla Mar, de l’Ametlla de Mar, i Salones Casanova, de Fraga.

Alguns d’aquests establiments organitzaran sortejos (un dinar per a dues persones o un post de casament), faran descomptes directes en el banquet (del 5 al 7% si es fa la reserva durant la fira) o en altres serveis (risoteràpia o la cerimònia civil, entre d’altres) o, fins i tot, donaran un regal als futurs nuvis que vagin a l’estand a demanar informació.