Conveni de col·laboració entre les Cases Regionals i Fira de Lleida

La Federació de Cases Regionals de Lleida i Fira de Lleida han signat avui dijous un conveni de col·laboració destinat a potenciar les línies de col·laboració entre ambdues entitats. La firma del conveni ha anat a càrrec de Cosme Garcia, president de la Federació de Cases Regionals de Lleida, i de Miquel Pueyo, president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida. La vigència del conveni és de tres anys (de l’1 de gener de 2020 al 4 de gener de 2023).

L’acord facilitarà la presència dels associats de la Federació de Cases Regionals de Lleida als salons organitzats per Fira de Lleida i molt especialment a la Fira de Sant Miquel-Eurofruit, on s’organitzaran visites guiades i on se celebra el ja tradicional Dia de les Cases Regionals, entre altres.

De la seva banda, la federació promocionarà els diversos salons organitzats per la Institució firal lleidatana entre els seus associats dins i fora de la ciutat.

L’alcalde de Lleida ha remarcat el valuós paper de les cases regionals com a “ambaixadores” de les activitats que es fan a la ciutat, entre les quals els salons organitzats per Fira de Lleida, i també s’ha referit a “la importància de les persones vingudes de fora” en el desenvolupament de la ciutat.

El president de la Federació de Cases Regionals de Lleida ha recordar que aquesta associació sempre ha tingut una relació especial amb Fira de Lleida, fins i tot “gestionant la visita de delegacions d’altres comunitats de l’Estat a salons com la Fira de Sant Miquel”.

Finalment, el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha afirmat que la Institució firal, “com a instrument de promoció de la ciutat ha de fer partícip de la seva activitat a totes les entitats del municipi per tal que hi col·laborin i facin de prescriptores de la mateixa”.

L’acte s’emmarca en la voluntat de Fira de Lleida d’estrènyer lligams amb la societat, donar a conèixer els seus salons i apropar-los als ciutadans i ciutadanes de Lleida per mitjà de les comunitats que els representen.