Arriba el DeNuvis més digital amb 110 expositors, desfilades i tallers online

La inscripció a www.denuvis.com permet accedir a una gran oferta de serveis, equipaments, promocions, tallers, desfilades i sortejos, així com demanar cites virtuals als expositors

Tindrà lloc els dies 14 i 15 de novembre amb la presència de 25 sectors relacionats amb les bodes, batejos, comunions i celebracions en general

Un total de 110 expositors de 25 sectors diferents participaran en la 22a edició del saló DeNuvis, certamen que es farà els dies 14 i 15 de novembre en format digital a causa de l’actual situació sanitària. Les persones interessades a “visitar” la fira poden inscriure’s gratuïtament al web www.denuvis.com. Amb la inscripció com a visitant, i la recepció del corresponent codi personal, podran accedir a una gran oferta de serveis i equipaments i al contingut exclusiu de la fira digital com ara promocions, tallers, desfilades i sortejos, així com demanar cites virtuals als “expositors”.

Tots els visitants inscrits podran demanar una cita virtual amb els proveïdors de la fira per obtenir informació, resoldre dubtes i rebre assessorament personalitzat. Un cop registrat, el visitant pot reservar hora per fer una videoconferència des de la Plataforma de Denuvis Digital durant els dies 14, 15, 16, 17, 18 i 19 de novembre. D’altra banda, es pot consultar per sectors el Portal de Proveïdors, el qual inclou tots els proveïdors amb el corresponent contacte, productes i serveis que ofereixen (amb imatges), etc.

En el decurs de la presentació del certamen, Miquel Pueyo, president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, ha remarcat la importància de les fires com a impulsores de l’activitat econòmica. En el cas del saló DeNuvis —i després de justificar la impossibilitat de fer una fira semipresencial per les condicions determinades per la pandèmia i per les directrius del PROCICAT—, ha afirmat que, amb la celebració d’aquest saló, Fira de Lleida vol posar “el seu granet de sorra” en la tasca de donar suport a uns sectors força perjudicats per la situació actual.

L’alcalde ha incidit també en que la Institució firal lleidatana està sent pionera a nivell estatals i del sud d’Europa en la posada en marxa de noves estratègies organitzatives per a la celebració de fires.   

De la seva banda, Jaume Rutllant, diputat de la Diputació de Lleida, ha posat l’accent en que la tassa de nupcialitat a Catalunya s’ha mantingut en els darrers 9 anys, passant de 7,1 bodes per cada mil habitants l’any 2011 a 7,05 bodes per cada mil habitants l’any 2019. També ha recordat que entre el 2018 i el 2019 han baixat un 4% els matrimonis amb cònjuges de nacionalitat espanyola i han pujat un 13% els matrimonis entre estrangers o mixtes (un cònjuge espanyol i un estranger).

Rutllant també ha asseverat que en aquest període les bodes amb cònjuges de diferent sexe han disminuït un 2% i les bodes amb cònjuges del mateix sexe han augmentat un 5%. Finalment, ha recordat que l’any 1975 la mitjana d’edat de les núvies era de 24 anys i la dels nuvis de 26, mentre que l’any 2019 aquesta mitjana havia pujat a 34 i 36 anys, respectivament 

Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha destacat la importància econòmica i la transversalitat del saló DeNuvis, en el qual hi ha representats una gran quantitat de sectors, i ha posat èmfasi en que fires com aquesta posen de relleu el ràpid avenç en la cultura digital que registra la societat en els darrers temps com a resultat de la crisi sanitària.

Finalment, Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha afirmat que enguany el saló és gratuït per als visitants però també per als “expositors” digitals, “ja que volem donar suport a les empreses que hi participen en aquests moments d’incertesa”. Oró ha afegit que les persones que s’inscriguin a DeNuvis tindran als seu abast un gran ventall d’equipaments, serveis, ofertes, promocions, descomptes i activitats com ara les desfilades.

 Activitats paral·leles
El saló oferirà desfilades online per presentar en exclusiva les noves col·leccions i tendències en moda nupcial per al 2021. Els dies 14 i 15 novembre els inscrits podran gaudir d’una passarel·la online amb les col·leccions de núvia i nuvi en la qual participaran Booknovias, Boutique la Novia, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo. El maquillatge serà a càrrec de Sara Buira i el pentinats a càrrec de Hairstudio. Hi col·laboraran també Renata Events, Reinald Pomés Film Cinematographer, Julián García Fotógrafo i Flaires Disseny Floral.

Igualment, durant el cap de setmana Denuvis Digital serà el marc de tallers i presentacions per part d’una dotzena de proveïdors.

Finalment, DeNuvis acollirà sortejos de productes i serveis per part dels expositors valorats en més de 1.800 €, a més de promocions i descomptes d’entre el 5% i 25% del valor de les compres. Els sortejos inclouen sopars, maletes de viatges, sessions fotogràfiques preboda i disseny d’invitacions, entre altres.

Els sectors presents a DeNuvis són els d’espais per a celebracions, restaurants, hotels, càtering, vestits de núvia, vestits de nuvi, vestits de festa, vestits de comunió, joieria, fotografia i vídeo, agències de viatges, assegurances, imatge personal i salut, perruqueria, maquillatge, decoració i complements (floristeria, mobles i decoració, lloguer d’equipaments per a celebracions), música, animació, màgia, espectacles, participacions i regals.