Arrenca DeNuvis amb tallers i presentacions, sortejos, promocions i descomptes i una passarel·la online

El saló se celebra en format íntegrament digital

Les activitats tindran lloc aquest cap de setmana i per accedir-hi cal inscriure’s gratuïtament al web www.denuvis.com

La 22a edició del saló DeNuvis arrenca demà dissabte amb una gran oferta d’activitats paral·leles que inclou una dotzena de tallers i presentacions online; sortejos de productes i serveis per part dels expositors valorats en més de 1.800 €; promocions i descomptes d’entre el 5% i 25% del valor de les compres, i una passarel·la online amb col·leccions de núvia i nuvi.

Entre els tallers i presentacions dels proveïdors, que tindran lloc el cap de setmana, tenim el taller “Com viatjar amb la màxima garantia i seguretat en temps de Covid” a càrrec de Maido Roca, gerent de l’agència Disseny Viatges; la presentació “Visita en un minut el nostre espai de més a prop”, a càrrec de l’Hotel Can Boix de Peramola; el taller-presentació “Com busquem les teves millors fotografies de boda”, a càrrec de Sara Samsó, de Wabi Sabi Fotografia; i la presentació “Què t’ofereix una Wedding planner i quina és l’especialitat de Lligabosc”, a càrrec de Núria Ribes, wedding planner a Lligabosc.

També hi haurà presentacions i vídeos diversos a càrrec d’Espaioró Celebracions, Joieria L’Orfebre, Lleida Clàssica, David Delgado Photography, J. Castellar Lights i Oui Music Oui, El Vals de tu Boda i Cellers Maset.

Enguany les persones interessades a visitar la fira poden inscriure’s gratuïtament al web www.denuvis.com. Un cop inscrites, rebran un codi personal amb el qual podran accedir a una gran oferta de serveis i equipaments i a continguts exclusius de la fira digital com ara promocions, tallers, desfilades i sortejos, així com demanar cites virtuals amb els proveïdors.

Cal recordar que a DeNuvis s’hi pot trobar l’oferta de més de vint sectors relacionats amb bodes, batejos, comunions i festes de caire social com són els espais per a celebracions, restaurants, hotels, càtering, vestits de núvia, vestits de nuvi, vestits de festa, vestits de comunió, joieria, fotografia i vídeo, agències de viatges, assegurances, imatge personal i salut, perruqueria, maquillatge, decoració i complements (floristeria, mobles i decoració, lloguer d’equipaments per a celebracions), música, animació, màgia, espectacles, participacions i regals.