Assegurances Catalana Occidente participarà novament a la Fira de Sant Miquel de Lleida

Des del proper 28 de setembre l’1 d’octubre del 2017 la companyia asseguradora serà present per tal de donar a conèixer les seves assegurances relacionades amb el sector agrícola i ramader.

Sota el lema de “prevenir l’imprevisible” Assegurances Catalana Occidente vetlla per donar cobertura a les explotacions agrícoles, forestals, ramaderes i aqüícoles formant part d’Agroseguro, el consorci de companyies asseguradores.

Aquest any ens podràs trobar al Pavelló 3, Estand 336 i si ens visites, a més de presentar-te les millors opcions per protegir la teva explotació, entraràs en el sorteig d’un SmartBox.

Així mateix, també et podràs informar de l’àmplia oferta de productes dissenyats especialment per a la família i la petita i mitjana empresa.

Assegurances Catalana Occidente pertany al Grup Catalana Occidente, un dels líders del sector assegurador espanyol i de l’assegurança de crèdit en el món. Una posició que ha aconseguit gràcies a la capacitat d’adaptar-se als canvis i romandre fidel a la seva essència genuïnament asseguradora.


Informació facilitada per l’empresa expositora.