Viveros Macetplant, innovació, qualitat i servei

MACETPLANT, és una jove empresa destinada a la producció de plantes en test sota hivernacle, principalment plantes de fruita de pinyol.

 

El criteri de l’empresa és oferir la possibilitat de plantar INNOVACIÓ en diferents èpoques de l’any, amb un QUALITAT de planta perfecta en cada moment òptim de plantació i oferir un SERVEI exquisit durant tot l’any.

 

Estem situats a Lleida, partida Empresseguera núm. 4 i l’empresa està dirigida per Olivier Grard.

 

Tenim un camp experimental situat al terme municipal de Corbins, on aquest any podrem avaluar perfectament la innovació que tenim plantada, la qual anirem presentant cada quinze dies a partir de les primeres varietats d’albercoc.

 

La frase que resumeix: “I per què un camp experimental?”, Té la nostra resposta: “El primer pas de l’èxit és encertar en la plantació!”.

 

A nivell varietal treballem amb l’obtentor SAS Agro Selections Fruits – Arsène Maillard i Laurence Maillard, amb l’editor Plantinova i amb el grup europeu “ABC-Z”.

 

Ja sabeu que opinem que, a nivell varietal, sempre és millor parlar de gammes varietals.

 

Amics lectors, igual poden pensar que és molt fàcil escriure paraules que magnifiquen a les varietats que multipliquem i que veritablement no és tant com els explico, però a la nostra empresa ens agrada demostrar les coses, jo personalment, els convido a que es posin en contacte amb nosaltres i demostrar el que hem escrit.

 

RECORDEU: El primer pas de l’èxit és encertar en la plantació!!!

 

Telèfon: 973 28 34 43

Fax: 973 26 71 79

E-mail: info@macetplant.com

 

SM2013-MacetPlant-1 SM2013-MacetPlant-2

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email