Roda Maquinaria Agrícola SL serà present en la nova edició de Sant Miquel – Eurofruit 2016

RODA® MAQUINARIA AGRÍCOLA, SL. fundada l’any 1920 dedicant-se en un inici en la reparació de maquinària i des de 1965 fabricant Pales carregadores. En l’actualitat és una marca de referència en el sector de les Pales carregadores.

Pala carregadora Roda

Pala carregadora Roda

 

En els últims anys, hem ampliat el nostre mercat i ens hem especialitzat en la fabricació de maquinària agrícola, forestal, d’obra pública i de neteja vial. RODA®, disposa en l’actualitat de més d’un centenar de punts de servei a España i vàries delegacions internacionals.

Escombradora Roda

Escombradora Roda

 

Actualment, fabriquem una gran varietat de models de Pales carregadores, Implements, Retroexcavadores, Elevadors Porta-palets, Ascladores de llenya, Calderes de llenya, Remolcs forestals, Desbrossadores de braç, Buldòzers, Tripuntals Davanters, Escombradores, Llevaneus, Espargidors de sal, Turbines de Neu i màquines Neteja platges.

 

Per últim, destacar que a RODA® també adaptem i personalitzem cada màquina i model a les necessitats de cada client. El nostre objectiu és oferir la màxima qualitat i durabilitat al millor preu, així com un tracte personal i individualitzat per a seguir comptant amb la confiança, la satisfacció i la fidelitat dels nostres clients.

 

Poden consultar totes les nostres promocions, novetats, productes i notícies a la nostra pàgina web: www.rodamaquinaria.com

 

RODA MAQUINARIA AGRÍCOLA, S.L.

25690 VILANOVA DE LA BARCA – LLEIDA – SPAIN

Tel. 973 19 00 22

info@rodamaquinaria.com

www.rodamaquinaria.com

Enllaç a Facebook: https://www.facebook.com/RODA-MAQUINARIA-167748759955574/

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email