Eurofruit - Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola

La voluntat de Fira de Lleida d’adequar els seus serveis a l’economia actual i de donar resposta als diferents sectors productius l’ha portat a impulsar la celebració de la Fira Internacional de Proveïdors de la Indústria Fructícola – Saló Eurofruit, la primera edició del qual es va celebrar el 2013. Aquest certamen s’ha plantejat de manera exclusiva per a professionals del sector de la fruita.

Aquesta fira se celebrarà al pavelló 4 de Fira de Lleida del 24 al 27 de setembre de 2020 i aglutinarà tota l’oferta de serveis i subministraments per al sector industrial fructícola.

Una fira d’aquestes característiques només pot néixer i créixer en una ciutat que exerceixi la seva vocació de capitalitat sobre un ampli territori i que sigui el centre econòmic i neuràlgic d’unes comarques que fonamenten la seva activitat en el sector fructícola.

Fira de Lleida organitza des de fa gairebé tres dècades el Saló Internacional del Sector de la Fruita, certamen que se celebra paral·lelament  a la Fira Agrària de Sant Miquel i que s’ha convertit en una trobada de referència per a professionals, fabricants i distribuïdors relacionats amb el sector fructícola català, espanyol i europeu.

Un saló que ha apostat des dels seus orígens per un ampli espectre de sectors d’exposició per cobrir la totalitat del procés de producció i comercialització fructícola. Aquesta filosofia globalitzada ha atret des d’empreses de fertilització i llavors fins a serveis relacionats amb la promoció i comercialització, passant per la maquinària.

Print Friendly, PDF & Email