Presentació de la gamma de productes Biomac a Eurofruit

La gamma de productes Biomac® és elaborada a partir de derivats de raïm procedent de viticultura ecològica. La seva eficàcia ha estat comprovada per prevenir i curar malalties fúngiques que ataquen les arrels, fusta, fulles i fruits. La seva comercialització ha revolucionat l’agricultura ecològica i convencional ja que, a més, incrementa la salut de la seva planta, la seva producció i la qualitat dels fruits.

 

Entre les propietats de Biomac®, cal destacar:

1. La seva ràpida penetració en la fusta, fent que tingui més resistència al rentat per pluges, aportant aminoàcids naturals del raïm, endurint i regenerant els teixits llenyosos.

2. Desinfecta el sòl i, a la seva vegada, pel seu pH àcid, desbloqueja els nutrients que no estan disponibles per a la planta. Amb això aconseguim un cultiu amb major desenvolupament radicular i més sa.

 

Amb Biomac® Fertilitzant es desinfecten el sòl i les arrels, fent, a més, una aportació de matèria orgànica que, amb el seu baix pH, enforteixen i indueixen el creixement del sistema radicular, donant una major resistència al cultiu. La confiança dels nostres clients ens ha ajudat a evolucionar i comercialitzar Biomac® a nivell nacional i internacional, introduint en gran diversitat de cultius com l’olivera, fruiters i hortícoles.

 

Més informació a http://bodegaehd.com/

 

SM2013-Biomac-2 SM2013-Biomac-1

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email