Northgate Renting Flexible mostra les seves solucions a la Fira de Sant Miquel – Eurofruit

El sector hortofructícola recorre cada vegada més al lloguer dels seus vehicles de treball per satisfer les necessitats durant aquelles èpoques de l’any en què es dispara l’activitat. Veremes, campanyes de recollida o la distribució del producte requereixen reforçar les flotes disponibles. Comprar les furgonetes suposa una important inversió, el rent-a-car pot ser que no disposi dels vehicles o les condicions adequades i el rènting tradicional suposa el lligam a llargs terminis.

 

En aquest sentit Northgate, l’operador especialista en renting flexible, estarà present un any més a la Fira de Sant Miquel – Eurofruit per explicar de primera mà als visitants de la fira les seves solucions en gestió de vehicles de treball: com disposar d’un vehicle adaptat a l’activitat del client en menys de quaranta-vuit hores després d’un senzill tràmit i sense bancs pel mig. Però sense lligam a terminis i sense penalització per devolució anticipada. Amb la possibilitat de vehicle de substitució il·limitada o poder-lo canviar en qualsevol moment per un altre de diferent tipologia. A més de comptar amb presència a totes les comunitats autònomes, la major xarxa de tallers propis del sector i servei de manteniment en les pròpies instal·lacions del client.

 

Els especialistes de Northgate mostraran als visitants les diferents opcions de personalització dels vehicles, a més de explicar-li per què l’opció del rènting flexible és l’única que li garanteix la tranquil·litat de comptar amb una solució integral perquè el client pugui centrar-se en el que realment importa: el seu negoci.

 

EU2015-Northgate-Foto-2

Més informació:
www.northgateplc.es


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email