Les empreses d’embalatge i classificadores aposten per Eurofruit

Les empreses fabricants d’embalatges i de màquines de classificació de fruites i verdures presenten a la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit les darreres novetats del mercat. Els professionals que visiten ambdós salons podran gaudir d’una àmplia gamma de solucions d’embalatges molt eficients, forts i resistents per al mercat de les fruites i les verdures amb l’objectiu d’optimitzar la velocitat de les línies d’embalatge, maximitzar l’espai tant en el transport com al punt de venda i reduir el risc que s’ocasionin danys en els productes.

 

L’empresa de maquinària i materials per a l’embalatge Italdibipack té una experiència específica i diversificada en el camp de la confecció i l’embalatge. L’empresa ofereix una gamma completa en la confecció termoretràctil, en l’enfaixat, en el final de línia, i en particular, en l’enfeixat de paletes i en el precintament, en l’embossat, en la Skin Pack, en el fleixat i en el buit.

 

Schoeller Allibert, SAU disposa de tots els productes en matèria d’emmagatzematge i transport (palets de plàstic, contenidors industrials, etc.) per tal de mantenir els productes frescos i amb la mateixa qualitat, des del camp fins a l’estanteria del supermercat. Durant més de 50 anys ha inventat, desenvolupat, dissenyat i fabricat envasos de transport retornables. L’empresa té una oferta àmplia de solucions robustes i reutilitzables: caixes apilables, caixes encaixables, safates plegables i contenidors grans rígids i plegables.

 

Plastidom fabrica productes de plàstic per a ús agrícola, com ara caixes plegables, contenidors i palets per al transport de fruites i hortalisses en fresc. També disposa dels mitjans palots o bins de mitjana alçada per a la recol·lecció de fruita delicada.

 

Classificació de fruites

Sant Miquel i Eurofruit també comptarà amb les darreres novetats tecnològiques en màquines classificadores de fruita, que destaquen per la seva robustesa, la senzillesa, la facilitat de maneig, la velocitat a l’hora de triar els fruits i la reducció del soroll.

 

Multiscan Technologies, SL és líder a Espanya en sistemes d’inspecció, verificació i manipulació de producte en la indústria alimentària. En l’actualitat, és el primer fabricant estatal que ha desenvolupat un equip complet d’inspecció i classificació per a productes alimentaris, com l’oliva de taula, el tomàquet cherry o la nou de macadàmia, utilitzant tecnologia de raigs X. Multiscan és un autèntic especialista en la selecció d’aliments i fruits petits de fins a 55 mil·límetres de diàmetre, que es classifiquen pel seu color, defectes, mida, forma o textura. Tota la maquinària Multiscan es caracteritza per la seva senzillesa i robustesa mecànica i la seva facilitat de maneig, treballant amb el seu exclusiu sistema de visió/expulsió basat en un sol ordinador PC.

 

Rubinat Electrónica Industrial utilitza tecnologia desenvolupada per Greefa, empresa líder en tecnologies per a la classificació de fruita i verdura. El sistema SmartSort combina la robustesa i les velocitats elevades. Així, s’han eliminat les vibracions innecessàries que redueixen el soroll i s’han introduït uns sistemes de mesura òptica i pesat precisos, que és una solució perfecta per a la classificació de fruites com els cítrics, el préssec, albercoc i pruna. Amb el sistema GeoSort es combina la velocitat –aconsegueix una producció de fins a 8 fruites per segon– i la cura de la fruita per tal d’afrontar la classificació més complexa.

 

 

Print Friendly, PDF & Email