Juan Coll presenta les seves solucions a la fira Eurofruit

L’empresa JUAN COLL SL fidel al seu pla estratègic de ampliació i expansió de la seva activitat a noves zones geogràfiques ha obert les delegacions de:

Vielha per a les Valls d’Aran, d’Àneu i el Pallars

L’Aïnsa pel Pirineu Aragonès

Tarragona per abastar la costa fins a Barcelona.

 

En el vesant tècnic, la consolidació del seu projecte de Divisió d’Instal·lacions i Manteniments Industrials, en els camps de la Refrigeració i Climatització, Hostaleria de Col·lectivitats i Gran Format, així com en Electricitat i Il·luminació, que iniciat a finals de 2.012, comporta ja una expansió notable en el nostre volum de negoci.

 

Tanmateix importants empreses del sector ens han triat, per tant, podem anunciar la col·laboració amb tres Socis Tecnològics de primer nivell mundial:

 

ELECTROLUX ZANUSSI: Distribuïdors Oficials i Servei Tècnic de la línia de maquinaria de preparació, cocció i neteja, per Hostaleria i Col·lectivitats, donant a conèixer les noves tècniques de cocció i augment de productivitat.

 

DAIKIN REFRIGERACIÓ INDUSTRIAL: Distribuïdor Preferent de la branca de la marca japonesa que desenvolupa la maquinaria per Refrigeració Industrial i Comercial complementària per les nostres instal·lacions de refrigeració industrials amb el nostre sistema CMV.

 

KÄRCHER DIVISIÓ PROFESSIONAL: Distribuïdors Oficials amb tota la gama de Neteja Industrial per Industria, Agroalimentari, Hostaleria, Restauració, Ramaderia i Distribució.

 

També podem presentar, com a novetat des del nostre gabinet tècnic ,el disseny d’un nou producte marca JUAN COLL: LA CAMBRA DE FERMENTACIÓ CONTROLADA de masses de flequeria i pastisseria, amb control climàtic total, DORMILÓN i flux d’aire per desplaçament de massa.

 

Servei d’Assistència Tècnica: Programa de millora continua i manté al dia la formació dels seus Tècnics mitjançant cursos de noves tècniques, impartits pels nostres Proveïdors–Socis Tecnològics.

 

També el nostre Departament Comercial creix en qualitat essent capaç de proposar-los les millors i més rentables solucions tècniques pels seus negocis.

 

Més informació: www.juancoll.net

 

SM2013-JuanColl-1 SM2013-JuanColl-2

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email