IFR presenta IFR Fruit Control a la fira

IFR, consultoria informàtica amb més de trenta anys d’experiència en el desenvolupament de software per al sector agroalimentari, presenta a Eurofruit 2016 de Lleida, IFR Fruit Control, una solució per alertar de plagues i malalties en cultius de fruita dolça amb pinyol, tubèrculs, tomàquet i vinya.

IFR Fruit Control és una solució intuïtiva i còmoda que recull les dades meteorològiques de les explotacions agràries, mitjançant una estació climàtica ubicada a la mateixa explotació, i les contrasta amb models bioclimàtics per tal d’advertir del moment concret de risc de plaga i/o malaltia, aconseguir reduir l’ús de fertilitzants i afavorir un respecte mediambiental.

El sistema permet l’enviament automatitzat d’avisos en SMS i/o e-mail, en temps real, davant d’un risc, a partir de les dades recollides per l’estació meteorològica, i és pot gestionar via tauleta, smartphone i ordinador.

El software que permet realitzar tota mena d’informes basant-se en les necessitats concretes de cada usuari també és pot configurar a mida, tenint en compte les plagues i /o malalties que poden afectar els cultius.

IFR Fruit Control és una aplicació al núvol que permet una accessibilitat múltiple.

 

Trobareu més informació a la nostra web:
http://www.ifr.es/es/fruit-control

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email