Geaorgànica estarà present a Eurofruit 2016

Assessorament pel canvi.

Fidels a la nostra visió de l’Agricultura, GeoOrgànica combina producció i qualitat de manera sana. Et donem la nostra confiança i t’ajudem a trobar el valor afegit que li correspon a la teva explotació i al teu patrimoni.

 

Que ofereix

Assessorament

Assessorem en tots els sistemes de producció agrícola i ramadera: INTEGRADA, ECOLÒGICA, REGENERATIVA I BIODINÀMICA.

Seguiment de l’explotació

Fem un seguiment i monitorització dels processos de producció per poder determinar de forma qualitativa i quantitativa l’evolució de la teva explotació

Formació

Un dels pilars bàsics d’aquest projecte és la formació de les persones que integren l’explotació i la gestió dels equips per a dotar-los de criteri i trencar al màxim la dependència externa.

Disseny de Finques

Disseny i planificació de finques agrícoles i ramaderes. Coordinació de la planificació, preparació i execució de la plantació i sembra amb tecnologia de precisió.

 

GeaOrgànica

Un equip humà que treballa amb agricultors i ramaders per a millorar la gestió de l’explotació, la fertilitat del sòl i el control sobre plagues i malalties.

L’experiència i una visió orgànica del sistema agronòmic ens ha portat a treballar d’una manera dinàmica, amb una visió diferent i amb l’objectiu d’aprofitar al màxim els recursos naturals de la mateixa finca per a optimitzar-ne el maneig.

Evitem els tractaments sistemàtics sobre calendari, ja que no són la solució agronòmica a la majoria dels problemes que ens trobem al camp i donem pas a una agricultura proactiva. Orientem l’agricultor cap a un millor i més ampli coneixement del conjunt de l’explotació per poder prendre les seves pròpies decisions en cada moment.

No només la producció, sinó la qualitat i la diferenciació són importants en el mercat global en el qual ens trobem. T’acompanyem en el procés de presa de decisions. En la visió holística i la qualitat de vida en l’àmbit Social Ambiental i Econòmic.

 

Avança i diferencia’t!

Àmbits

AGRICULTURA INTEGRADA

AGRICULTURA ECOLÒGICA

AGRICULTURA REGENERATIVA

AGRICULTURA BIODINÀMICA

RAMADERIA EXTENSIVA

TOPOGRAFIA APLICADA

 

Més informació:

www.geaorganica.com

info@geaorganica.com

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email