Fira de Lleida promociona el Saló Eurofruit a Extremadura

Fira de Lleida ha estat present amb un estand propi a la 26a edició del saló internacional Agroexpo, celebrat a Don Benito (Badajoz) per tal de promocionar el saló internacional Eurofruit. La delegació lleidatana ha desenvolupat diversos contactes en el marc del saló agrari, celebrat la setmana passada a la població extremenya, a fi de captar expositors i visitants per a la propera edició d’Eurofruit, saló que tindrà lloc del 25 al 27 de setembre en el recinte firal lleidatà.

 

Entre altres visites, la delegació lleidatana ha rebut la visita de José Antonio Monago, president d’Extremadura, així com de diversos representants d’entitats agràries extremenyes. Agroexpo se centra en els sectors com els de la maquinària agrícola, els fertilitzants, les llavors, els sistemes de reg, les eines de camp o les cooperatives.

 

Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) obrirà aquest setembre les portes per segon any consecutiu com a saló dedicat als professionals i als proveïdors de la indústria fructícola especialitzat en el sector primari.

 

Visita del president d'Extremadura, J.A. Monago, a l'estand d'Eurofruit - Fira de Lleida

Visita del president d’Extremadura, J.A. Monago, a l’estand d’Eurofruit – Fira de Lleida

 

Print Friendly, PDF & Email