Eurofuit – Sant Miquel, una cita imprescindible per a Provedo

Com cada any, l’empresa de La Rioja acudeix a Eurofruit – Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida on mostrarà al públic visitant les noves de varietats de préssecs, nectarines, pavies, paraguaians o platerines® sota les ja refermades al mercat línies Extreme® (fruites amb sabors tropicals, molt semblants al paraguaià, que es distingeixen per una gran perfecció en la forma, i especialment atractius a la vista), i Fresh® (varietats d’alt potencial productiu, amb gust centrat en el préssec groc clàssic espanyol i molt aromàtic, de gran acceptació en el mercat nacional i internacional, ja que traslladen el gust del préssec groc clàssic als préssecs i nectarines vermelles).

 

Sota la premissa que el mercat demanda bon gust a la fruita, el programa de recerca en millora varietal desenvolupat per l’empresa des del 1992, ha tingut sempre en aquest objectiu la seva màxima.

 

Aquesta aposta pel sabor té la seva recompensa, en els últims anys l’empresa ha aconseguit el que el mercat demanda i amb nota. En aquesta fruita, són aquests graus més de sucre i d’aroma, les carns de fina textura, i sucoses, les característiques que marquen la diferència. I pensant en l’agricultor, s’ha seleccionat amb alta productivitat, el que implica alts rendiments amb baixos costos de producció.

 

Provedo, que compta amb més de vuitanta anys d’experiència al sector, està proporcionant a l’agricultura nous productes, contribuint així al desenvolupament del sector. Sempre compromesos amb la investigació, continua fidel als valors que la identifiquen com una empresa de referència. En l’actualitat, compta amb cinc centres de treball a Espanya: (Castella-La Manxa, Extremadura, Lleida, Múrcia, i La Rioja), i un a Turquia. En els últims temps ha fet una aposta decidida pels mercats exteriors, centrant-se en països com: Xile, Sud-àfrica, França, Itàlia, Portugal, o el Marroc. Comercialitza en el sector agrícola i més concretament amb fructicultors, viticultors, cellers, i olivicultors.

 

Més informació Agència de Comunicació (Vanessa Guijarro 941245938) – Provedo (941272777)

www.provedo.com

www.extremebyprovedo.com

 

SM2013-Provedo-1 SM2013-Provedo-2

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email