Espai de Transferència tecnològica en reg

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza en el marc de la Fira de Sant Miquel-Eurofruit la jornada tècnica Espai de Transferència tecnològica en reg, que es celebrarà el dijous 24 i el divendres 25 de setembre de 2015.

 

L’Illa del Reg, és un espai temàtic dels regadius i de les comunitats de regants de Catalunya, dins el marc de la Fira de Sant Miquel-Eurofruit de Lleida. Aquest espai ha estat promogut i desenvolupat des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP).

 

Els objectius principals que es pretenen assolir en aquest espai són, d’una banda, la visualització de les accions que s’estan duent a terme des de l’administració per millorar l’ús eficient de l’aigua de reg, i per altra banda mostrar a la societat civil que els regadius són sostenibles i permeten obtenir proveïment continuat d’aliments, afavorint la seguretat alimentaria al territori.

 

L’Illa del Reg s’ha concebut com un espai dinàmic de transferència tecnològica, i a més a més de l’exposició de l’estand, s’han organitzat un seguit de presentacions temàtiques, amb l’objectiu d’abordar, d’una forma breu, diferents aspectes d’actualitat que afecten als regadius de Catalunya.

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Oficina del Regant. Sra. Maite Sisquella (Tel.: 973 310 715 – A/e: mtsisquella@gencat.cat)

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

 

Es pot descarregar el programa aquí (PDF).

 

Print Friendly, PDF & Email