El teu oli de l’olivera a l’ampolla el mateix dia

  • L’empresa Quod’s presentarà a la Fira de Sant Miquel una premsa compacta i portàtil que permet obtenir oli d’oliva verge extra al mateix camp.
  • La màquina inclou tots els processos necessaris per la obtenció d’un oli de la màxima qualitat, des de el rentat del fruit fins l’embotellament.
  • S’ha desenvolupat un nou procés de premsat en fred i per pressió mecànica sense problemes de fermentació.

 

El Vendrell, 14 de juny de 2016. El primer prototip d’almàssera portàtil desenvolupat per l’empresa Quod’s es presentarà a la propera fira de Sant Miquel i Eurofruit 2016. Un dels avantatges més destacables és que podrà ser utilitzada directament al camp.

La tendència en augment de particulars i petites empreses que volen produir el seu propi oli d’oliva de qualitat i sense intermediaris ha motivat la creació d’aquest nou projecte. S’ha desenvolupat per aquesta màquina un nou procés de premsat mecànic en fred que permet extreure un oli verge extra sense els problemes de fermentació que comporten els sistemes de premsat tradicionals.

Les diferents fases incloses a la màquina son: Recepció, neteja d’olives, molturació, batidora, premsat mecànic en fred, decantació, filtració i envasat.

Quod’s es una empresa fundada al 2016 per enginyers i fabricants dedicats al sector de l’oli amb més de 20 anys d’experiència. Som amants de la terra, dels productes de qualitat i de proximitat.

 

Dades contacte:
Jessica Pros (Responsable de comunicació)
605356197
info@caldereriacisam.com

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email