Eines de l’agricultura de precisió aplicades a la fructicultura

La III Jornada d’Agro-recerca a l’ETSEA, portarà per títol Eines de l’agricultura de precisió aplicades a la fructicultura, i se celebrarà en el marc de la Fira de Sant Miquel – Eurofruit el divendres 25 de setembre de 2015.

 

S’organitza aquesta 3a Jornada d’Agro-recerca per tal de divulgar la investigació que es fa per part dels grups de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida.

 

L’aplicació de les eines de l’Agricultura de Precisió a la fructicultura és encara molt incipient. No obstant, el mercat posa a disposició dels fructicultors tot un seguit de sensors i dispositius que permeten adquirir i georeferenciar una gran quantitat d’informació sobre el cultiu i el seu medi físic. L’anàlisi i la interpretació de les dades adquirides són també de gran importància per tal de millorar desprès l’eficiència productiva i la gestió de l’explotació fructícola.

 

L’objectiu de la jornada és mostrar la potencialitat de les eines actualment disponibles, així com la possibilitat d’aplicació d’altres noves tecnologies que poden ser una realitat en un futur pròxim.

 

Es pot descarregar el programa aquí (PDF).

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email