Danmix presenta a Eurofruit màquines Kronen i Sormac

Danmix, SL, empresa dedicada a la importació de maquinària industrial per a alimentació, presentarà per primera vegada a la fira Eurofruit de Lleida la gamma de maquinària per a IV gamma de la seva representada alemanya Kronen GmbH, a més de la gamma de màquines de la seva representada holandesa Sormac BV, per al processat de cebes, patates i pastanagues, entre d’altres.

 

Si desitja veure equips de reconegut prestigi a nivell mundial pels seus alts estàndards de fabricació, no perdi l’ocasió de visitar l’estand 469 de Danmix, SL al pavelló 4. Podrà veure una línia de IV gamma estàndard que inclourà una taula de preparació, una talladora automàtica per talls del tipus cubs, juliana, rodanxes i bastons, una centrifugadora, una rentadora mòbil, així com una talladora manual amb múltiples accessoris de tall ideal per preparar fruita llesta per menjar o bé hortalisses en diversos formats.

A més, podrà sol·licitar informació sobre línies completes per al processat de patates, cebes i pastanagues si ho desitja.

 

Si necessita ampliar la seva línia, està pensant a implantar un nou negoci o bé vol renovar vells equips, no dubteu a visitar l’estand de Danmix per rebre l’assessorament del seu equip comercial.

 

www.danmix.es

 

SM2013-Danmix-1

SM2013-Danmix-2

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email