Franquesa Hidràulica Pneumàtica ens trobareu a FRAHP.COM i al nostre Estand de Fira Sant Miquel

Som fluids i flexibles, i ens agrada treballar amb pressió. Per això comptem amb l’experiència de tot un equip especialitzat en subministraments tècnics i el posem al seu servei, disposats a oferir-li la solució idònia en aplicacions de fluídica, hidràulica i pneumàtica.

Tenim la més òptima gamma de components per a la generació, aplicació i transmissió de potència: bombes i motors, grups i circuits amb les connexions i elements necessaris per al domini i conducció dels fluids. Fabriquem una àmplia gamma de cilindres estàndard i a mesura del client, garantint els punts de força, la mínima fricció i la màxima qualitat de les juntes d’estanqueïtat.

Presentem en aquesta edició 2016 la darrera generació de Compressors JOSVAL, pensats per a minimitzar el cost energètic tan en processos industrials així com en tallers i equipaments pneumàtics. Comptem amb els instruments per a la seva instal·lació eficient, proposem les vàlvules, electrovàlvules, endolls i tots els elements adequats per a un funcionament eficaç.

Oferim fiabilitat total en el controls de fluids, posant la millor qualitat al seu abast.

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email