Com passar-se a l’Agricultura Intel·ligent amb Vunkers IoT?

  • Vunkers és una empresa que ofereix serveis de l’Internet de les Coses (IoT)
  • Ensenyament promou la recerca a la Formació Professional
  • L’empresa Vunkers aposta per la creació de vincles amb els centres de FP

Vunkers IT Experts, amb més de 10 anys d’experiència en el sector de les telecomunicacions, fa un pas més enllà i presenta, en aquesta nova edició de la Fira de Sant Miquel, una nova branca de negoci: Vunkers IoT.

Aprofitant l’esdeveniment de la Fira, l’empresa, juntament amb els instituts d’Almenar i La Salle de Mollerussa, presentaran el projecte de recerca, innovació i desenvolupament, Agricultura amb IoT, gràcies al conveni de col·laboració que se signarà properament amb Ensenyament.

Aquest projecte es desenvoluparà durant el curs acadèmic a les instal·lacions dels centres educatius, així com a les instal·lacions de la pròpia empresa, gràcies a la dotació d’equips per part de Vunkers. Destacant aquí que els alumnes tindran en tot moment un assessor tècnic que els anirà tutelant.

La finalitat d’aquesta iniciativa és la de potenciar el treball col·laboratiu entre centres, apropar als alumnes la realitat empresarial del moment i adquirir l’experiència professional necessària perquè estiguin més preparats pel món laboral un cop finalitzats els seus estudis.

Vunkers, a banda d’apostar fortament per la Formació Professional, és la millor opció per transformar l’agricultura, ja que l’empresa disposa d’una branca de negoci, dedicada única i exclusivament a l’Internet de les coses, Vunkers IoT. Aquesta divisió d’enginyers treballa constantment en projectes a mida, de serveis d’IoT, per tal d’aplicar els avantatges d’un producte innovador, econòmic i de molt baix consum, al sector agrari, independent dels grans operadors.

Els equips IoT, desenvolupats per Vunkers, disposen d’una llarga autonomia, i entre els projectes realitzats podem destacar una central meteorològica autònoma i equips de control d’humitat en el sol, per optimitzacions de reg amb portal multiusuari, tant per usuaris finals com per empreses que vulguin oferir aquests serveis.


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email