Berlin Export: Revolució en agricultura per a indústries agroalimentàries

Cellers de vi, xampany i vinagre, Exportadors de fruites i hortalisses, Coop. Vitivinícoles, Agrícoles, Hortofructícoles, de Cítrics, Conserveres Vegetals, congeladors d’Hortalisses, Fàbriques cerveseres, de Sidra, d’Oli, de Sucs, de Galetes, de Pastes, Farineres, arrosseres, etc.

 

BERLÍN EXPORT INTERNATIONAL, S.L. empresa pionera en Fertilitzants especials i específics, marques CEN i EKORGANIK, revoluciona el món de l’Agricultura Mundial produint Omega 3 en cultius que, per la seva naturalesa no els contenen, i en els que els contenen, els augmenta considerablement. Des de fa anys, es va aconseguir que produïssin més Aminoàcids, Vitamines A, B, C, D i E, resveratrol, rendiment en oli, carotè, luteïna, criptoxantina, licopè, en fruites, hortalisses, cereals, olives, cítrics, raïm, vi , tropicals, etc. A més d’això, recentment s’ha aconseguit produir Omega 3 pràcticament en tots els cultius.

 

Raïm blanc i negre, vi, préssec, nectarina, pera, llimona, taronja, gerd, maduixa, pruna, figa, mandarina, poma, carxofa, albergínia, ceba, col, coliflor, tomàquet, meló, carbassó, enciam, escarola, mongeta, espinacs, fonoll, patata, bleda, bròquil, cireres, espàrrecs, olives, blat, civada, ordi, avellanes, arròs, blat de moro, etc.

 

Aquests fertilitzants milloren i augmenten la producció dels cultius, produint fruits de color més intens, més fragància, Brix, calibre, pes específic, proteïna, greix, duresa, conservació en el mercat, són fruits que recuperen el seu sabor ancestral, especials per a mercats molt exigents en qualitat, i per a l’exportació.

 

Web: www.berlinex.com

E-mail: bioaga@bioaga.com

Tel. 948 41 38 17

Fax. 948 82 84 37

Tudela (Navarra)

 

SM2013-Berlin-2 SM2013-Berlin-1

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email