Amatex exposarà els seus productes a Eurofruit de Lleida a finals de setembre

Mostrarà els seus dissenys per a explotacions agrícoles que ja han incorporat grans empreses com Girona Fruits i TS Ponent Agro

 

Cabrejas de la Pineda, 14 de setembre de 2016. Amatex estarà un any més en la 62 edició del Saló Nacional de la Maquinària Agrícola que se celebrarà a la Fira de Lleida del 29 de setembre al 2 d’octubre.

La fira agrària anual de Sant Miquel i Eurofruit està avalada per la qualitat que l’ha consolidat com a esdeveniment de referència tant a nivell estatal com europeu en un punt de trobada entre la innovació i l’experiència que ofereixen les empreses, entitats i organitzacions que participen de sectors molt diferents però que conflueixen en el sector primari.

L’empresa soriana Amatex, que complirà 20 anys el proper 2017 dedicada a l’elaboració d’infinitat de productes i el posterior tractament per a exteriors, acudirà a la nova cita per la qual tots els anys passen més de 150.000 visitants. Instal·larà un dels 325 expositors de la Fira en el millor marc de promoció per als productes que fabrica Amatex. D’aquesta manera, exhibirà els seus dissenys destinats a construccions i explotacions agrícoles com estaques, pals i cilindrats de fins a 20 centímetres de diàmetre i 13,5 metres de longitud fabricats en fusta massissa i laminada; però també tanques, mobiliari, jardineria, productes per a carreteres i cartelleria, tot elaborat en fusta.

Amatex es troba situada en plena Comarca de Pinedes de Soria, a Cabrejas de la Pineda, bressol i origen del famós Pi de Sòria (Pinus sylvestris). Les característiques del sòl, el fred clima de muntanya i l’acció afavoridora de l’home han propiciat el lent desenvolupament d’enormes masses d’exemplars amb excel·lents qualitats naturals, que es veuen potenciades pel tractament.

Amatex disposa de més de 30.000 m² de superfície on té ubicats 4.000 m² de naus en l’actualitat i gràcies a un procés continu d’expansió mitjançant grans inversions en immobilitzat. Treballa amb maquinària especialitzada capdavantera en mecanització de fusta, una àmplia plantilla de treballadors qualificats i un nombrós grup d’empreses col·laboradores per a l’execució de muntatges fora de les nostres instal·lacions, la qual cosa proporciona una gran capacitat per al subministrament i execució d’obres en qualsevol punt de Espanya.

Empreses tan prestigioses com Nufri, Agromalla, Girona Fruits i TS Ponent Agro ja incorporen els productes de Amatex a les seves finques i construccions.

A més dels expositors, la Fira Sant Miquel i Eurofruit oferirà durant els quatre dies un total de 64 conferències, jornades tècniques i altres activitats paral·leles amb més de 6.000 inscripcions de professionals del sector i múltiples visites institucionals.

 

Más información:
http://www.amatex.es/

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email