Almendras Martí presenta el seu servei integral de gestions a Eurofruit 2016

L’empresa de Maials exporta els seus productes de qualitat a països com ara Alemanya, França, la Gran Bretanya o Itàlia

 

L’empresa Almendras Martí, de Maials (el Segrià), serà present un any més a la fira Eurofruit de Lleida. La firma productora directa i comercialitzadora d’ametlles presentarà els seus productes, la seva tecnologia i el servei integral que ofereix l’empresa, el qual inclou diferents aspectes al voltant del món dels fruits secs.

Almendras Martí, una empresa familiar constituïda l’any 1998, destaca per la comercialització de productes de primera qualitat que han superat rigorosos controls de qualitat, i per la constant innovació tecnològica per millorar el processament de les ametlles. Fruit d’això, l’empresa és present a diferents mercats mundials, com ara Alemanya, França, la Gran Bretanya, Itàlia, República Txeca o Finlàndia.

A Eurofruit 2016, Almendras Martí informarà els agricultors sobre el seu servei integral, que inclou els diferents tràmits per sol·licitar certificacions, ajudes, assessoria tècnica i tota mena de gestions administratives.

Amb 18 anys de trajectòria, la firma de Maials trenca uns 100.000 quilos diaris d’ametlla en època de collita, i comercialitza uns 12 milions de quilos l’any. Concretament, l’empresa ven ametlla pelada, filetejada, granulada i en farina, alhora que recicla el clafoll sobrant com a biomassa. A més, produeix també ametlla d’agricultura ecològica, natural i repelada.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email