Agromalla presenta a Eurofruit sistemes de protecció directa per a l’agricultura

AGROMALLA, empresa especialitzada en la instal·lació de sistemes de protecció directa per a l’Agricultura posa a la seva disposició una àmplia gamma de productes fabricats amb la més avançada tecnologia, de l’Empresa Italiana HELIOS GROUP, especialitzada en la producció de xarxes teixides (MALLA TITANLUX), amb nous filtres UV d’última generació i accessoris realitzats amb material innovador (TITANIUN), extremadament durable i resistent.

 

AGROMALLA, compta amb la Patent del millor i més eficaç sistema de protecció (V5), i gràcies a la professionalitat i a l’experiència dels nostres tècnics, planeja i personalitza cada tipus d’instal·lació donant la màxima protecció i qualitat a les nostres instal·lacions.

 

La nostra experiència professional ens ha portat a ampliar el nostre àmbit d’actuació oferint els nostres serveis a l’horticultura, jardineria, granges, indústria i al particular.

 

AGROMALLA, posseeix un nou departament dedicat a la fabricació i instal·lació de sistemes de tancats metàl·lics, dissenyats segons el camp d’aplicació. tant agrícola, ramader, industrial i residencial.

 

SM2013-Agromalla-21 SM2013-Agromalla-11

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email