Agroborges presentarà a Eurofruit les seves solucions per al sector agrícola

Agroborges és una empresa amb més de 25 anys d’experiència compromesa amb la qualitat, la innovació i l’atenció personalitzada.

 

És distribuïdora de productes Fitosanitaris, Adobs i Micro-nutrients de les principals marques nacionals i internacionals, citant per exemple Haifa, Nufarm, Isagro, Grupo Agrotecnologia i Certis entre d’altres, el que els permet disposar d’un ampli catàleg amb gran varietat de productes.

 

Cal destacar d’Agroborges el seu servei d’assessorament personalitzat, amb el que pretén sempre la millora productiva dels seus clients amb productes nutricionals eficients i adaptats als seus sòls.

 

Però el tret diferencial de l’empresa és la continua millora, tant del seu equip humà com del seu catàleg, treballant sempre en la recerca de solucions més respectuoses amb el medi ambient.

 

Agroborges inverteix recursos, tant propis com mitjançant organismes externs (col·laboracions amb universitats) en desenvolupament i en R+D, el que els permet estar sempre a l’avantguarda i poder oferir als seus clients les solucions més adients per a cada cultiu que millorin la seva productivitat així com també la reducció dels LMR del producte agrícola final.

 

Un any més, estaran presents a Eurofruit del 26 al 28 de setembre, amb estand propi, presentant les últimes solucions del mercat pel sector agrícola.

 

Dades de contacte:

Agroquímics Les Borges, S.L.

c/ Joan Maragall, 38

25400 Les Borges Blanques

Tel.: 973 14 28 01

agroborges@agroborges.com

www.agroborges.com

 

SM2013-Agroborges-2 SM2013-Agroborges-1

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email