Agroborges estarà present un any més a Eurofruit 2016

Agroquímics Les Borges SL és una empresa ubicada a Les Borges Blanques que, després de més de 30 anys treballant des del carrer Joan Maragall 38 i a causa del creixement que segueix experimentant, a finals d’aquest 2016 centralitzarà tots els departaments en una nova seu, de més de 3.000 m², al Polígon Industrial dels Verdunes, parcel·les 11 i 12 de la mateixa població.

Creada l’any 1985, segueix oferint als seus clients els millors productes i serveis, gràcies a la dilatada experiència dels seus fundadors i la dedicació del seu equip de professionals.

Som distribuïdors de productes de primera qualitat: fitosanitaris, adobs, micronutrients, productes de residu “0”, material agrícola i jardineria entre molts d’altres.

Cuidem els nostres clients oferint-los els millors serveis: entrega immediata dels productes, assessorament tècnic, monitoreig i seguiment de plagues, quadern d’explotació, producció integrada i plans d’adobat.

Cada any fem promocions per premiar la fidelitat del nostres clients i aquest any, per la compra de 20 kg de Vanguard o 20 l de Siapton d’Isagro, obtenen una butlleta per participar en el sorteig d’un cotxe tot-terreny.

Haureu vist l’espot publicitari que hem emès per TV3 comarques i segurament a les nostres hostesses circulant amb el cotxe promocional per moltes poblacions de Lleida i Aragó. Aquesta promoció va començar el mes de febrer del 2016 i culminarà al setembre a la Fira de Sant Miquel — Eurofruit de Lleida on hi haurà el cotxe exposat i es farà entrega al guanyador.

Visiteu la nostra web: www.agroborges.com

Seguiu-nos al Facebook: https://www.facebook.com/Agroborges-240700449393308/

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email