Agro Mòdol estarà present a Eurofruit oferint els seus serveis

SM2013-Agroborges-21

AGRO MÒDOL és una empresa especialitzada en l’aprovisionament de productes i serveis per a l’agricultura, amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

 

Durant aquest temps hem establert convenis de distribució amb algunes de les més importants companyies fabricants de fitosanitaris i fertilitzants i som una entitat que desenvolupa la seva tasca en una doble vessant:

  1. La promoció dels productes de les nostres empreses representades en l’àrea geogràfica de Lleida (principalment, en les comarques del Segrià i Les Garrigues) i Osca (en les comarques del Cinca).
  2. L’assessorament tècnic als nostres clients i la implicació en els seus objectius, en àmbits que van moltes vegades més enllà de la defensa fitosanitària, i que en alguns casos pertanyen a zones geogràfiques més llunyanes d’aquelles que s’han descrit en el punt anterior.

 

Comptem amb un equip de col·laboradors (tècnics, administratius i logístics) experimentats i capacitats per a donar un bon servei en l’àmbit en la GESTIÓ INTEGRAL DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL:

  • Productes i serveis fitosanitaris
  • Fertilitzants i correctors
  • Sistemes de control de plagues
  • Estratègies de qualitat
  • Assessorament

 

Ens podeu trobar a:

www.agromodol.com

Tel. 973 720 269

Montoliu de Lleida.

 

SM2013-Agroborges-1

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email