Sorteig a DeNuvis d’un vestit de núvia valorat en 3.500 euros

Les dues desfilades d’avui dissabte, centrades en vestits de festa i madrina i de nuvi i núvia, han aplegat uns 500 espectadores

 

La 17a edició de la fira DeNuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions), certamen que té lloc aquest cap de setmana al Pavelló 4 de la Fira de Lleida, acollirà diversos sortejos per valor d’uns 8.000 euros. Destaca el sorteig d’un vestit de núvia valorat en 3.500 € per part de l’expositora Mireia Vidal Brides. Entre els productes i serveis que entraran en el sorteig destaquen, entre altres, caps de setmana romàntics, estades d’una nit en un hotel, decoracions de boda, rams de núvia, arranjaments de cotxe, arranjaments florals, regals preboda, un rellotge intel·ligent, vídeos de boda gravats amb drone, sopars amb espectacle, tractaments i lots de productes de bellesa, sessions de spa, aliances i brillants.

 

A més d’aquests sortejos, Fira de Lleida organitza també el gran sorteig DeNuvis, amb un premi de 1.000 euros en serveis i productes per a totes les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.

 

Igualment, els visitants del saló també poden optar a descomptes, d’entre el 5 i el 25%, en viatges, aliances de boda, banquets de boda, vestits i complements per a núvia, aliances, packs fotogràfics, regals per als convidats, sessions d’estètica, balls de boda i roba d’esport, així com aconseguir directament regals en contractar un servei (fotos del convidats, pòsters fotogràfics, vins, hores de discoteca i barra lliure gratuïtes, etc.).

 

L’empresa d’estètica Mary Kay regala també als visitants sessions de bellesa en el mateix saló.

 

Més de trenta models

D’altra banda, les desfilades d’avui dissabte, centrades en vestits de festa i de madrina (matí) i nuvi i núvia (tarda) han aplegat uns 500 espectadors. Pel que fa a les places de seient (180), la primera ha registrat un 80% d’ocupació i la segona un 100%, a la que cal afegir unes 200 persones que han seguit dempeus l’activitat. Demà diumenge tindran lloc dues desfilades més, a les 11.30 h (vestits de comunió) i a les 17.30 h (vestits de nuvi i núvia).

 

Les desfilades compten amb la participació de 16 models adults i de 15 models infantils. Les empreses que desfilen són Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i L’Atelier d’Alba Minguella.

 

L’horari del saló DeNuvis va de 10.30 a 20.30 h. El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

 

Print Friendly, PDF & Email