Ple total a la zona reservada del Saló DeNuvis, amb 240 inscrits

Joan Simó ha inaugurat avui el certamen i ha destacat el paper revitalitzador per a la ciutat que tenen fires com DeNuvis

 

La inscripció per la Zona Reservada annexa a la passarel·la on els visitants podran esperar els passis degustant un canapè i una copa de cava —una de les novetats de l’edició d’enguany del saló DeNuvis de Lleida— es va tancar ahir dijous amb un total de 240 inscrits (el límit màxim d’inscripcions). Així ho ha afirmat avui Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, en el decurs de la inauguració del certamen. Oro ha recordat també l’al·licient que suposa el gran sorteig de 1.000 € que ha organitzat Fira de Lleida entre totes les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei al saló.

 

DeNuvis ha estat inaugurat aquesta tarda per Joan Simó, president de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida i president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida. Simó ha destacat que el saló ha assolit el 100% d’ocupació i ha incidit en el paper revitalitzador per a la ciutat que tenen fires com DeNuvis, “que atreu expositors i visitants de fora que després es queden a dinar, a sopar o a dormir aquí, o que compren en els comerços locals”. El president de la Cambra ha dit que els organitzadors esperen rebre uns 20.000 visitants.

 

La 16a edició de saló DeNuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) té lloc del 7 al 9 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb 95 expositors de 20 sectors diferents i un seguit d’activitats paral·leles com ara desfilades de moda, exhibicions de maquillatge i de pentinats de núvia, música en directe, showrooms i sortejos.

 

Les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, i de comunió, tindran lloc demà dissabte i diumenge a les 11.30 i a les 17.30 h, i comptaran en total amb la participació de 7 firmes catalanes. L’horari del saló va de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge).

 

DN2014-Inauguracio-4 DN2014-Inauguracio-1 DN2014-Inauguracio-2 DN2014-Inauguracio-3

Print Friendly, PDF & Email