Les ofertes i les activitats paral·leles, clau de l’èxit del Saló DeNuvis

El Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions tanca les portes amb un balanç de 20.000 visitants i més de 1.000 assistents a les desfilades de moda

 

Les ofertes i promocions que han presentat els expositors i les activitats paral·leles —especialment les desfilades— han estat dos de les claus del balanç positiu de la 15a edició de la fira De Nuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions), certamen que ha tancat avui les portes amb unes xifres d’assistència similars a les de l’any passat, uns 20.000 visitants. El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha destacat que la majoria dels 95 expositors d’aquesta edició “han manifestat la seva satisfacció ja que han estat treballant des de divendres per la tarda amb un públic que té el perfil adequat i que està realment interessat en l’oferta exhibida al saló”.

 

Larrosa ha afirmat que “malgrat les circumstàncies actuals l’èxit del saló demostra que el sector dels casaments aguanta i que la ciutat manté el seu dinamisme comercial”. El regidor lleidatà ha incidit també en que De Nuvis és un saló interactiu que manté un bon equilibri entre l’exposició i les activitats complementàries, especialment les de passarel·la.

 

De Nuvis s’ha desenvolupat del 8 al 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb un variat programa d’activitats paral·leles. A més de l’àrea expositiva, que ha inclòs una vintena de sectors, els visitants han pogut gaudir de desfilades de moda amb la participació de 6 firmes de Lleida, així com exhibicions de maquillatge i pentinats de núvia, música en directe, una master class de ball gratuïta i exhibicions de balls de saló amb ballarins professionals.

 

Més de 1.000 assistents a les desfilades

Les desfilades celebrades dissabte i diumenge han estat un any més un dels atractius del saló i han aplegat en conjunt més de 1.000 assistents. Els passis han comptat amb la participació de 5 cases comercials de vestits de boda i complements (Booknovias, Aire, Boutique La Novia, Anna de la Iglesia i Flors Deli) i ha estat dissenyada —per segon any consecutiu— per l’empresa Il·lusions Events, que ha creat un espai suggeridor de deu metres de llargada amb plataformes als extrems. Ambientada en un jardí i decorada amb els típics fanals blancs i amb gerros de vidre amb flors de color blanc i negre, la passarel·la ha comptat amb una il·luminació cromàtica espectacular a base de leds.

 

De Nuvis ha aplegat una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ha reunit una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi, núvia i de festa; complements i accessoris de núvia; càtering; mobles, cuines i decoració per a la llar; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; pastissos, dolços i cupcakes; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; organització d’actes socials; restaurants i banquets; hotels, balnearis i indrets especials; comunió i moda infantil, i revistes i portals d’Internet.

 

 

Print Friendly, PDF & Email