Les desfilades i la varietat de l’oferta, claus de l’èxit del Saló DeNuvis

“Satisfacció” generalitzada entre els expositors d’un certamen en el que destaquen els passis de moda, que han aplegat en total un miler d’assistents

 

“Satisfacció important per part de la Institució firal pel fet de mantenir el nombre de visitants de l’any passat i per les novetats registrades enguany, com l’especialització de les desfilades, i satisfacció també per part dels expositors per l’evolució d’aquesta edició”. Fèlix Larrosa, tinent d’alcalde i regidor de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, ha fet balanç de la 16a edició de la fira DeNuvis i ha destacat que “estem en un moment canviant en el sentit que les cerimònies civils són més nombroses que les cerimònies religioses”, però que això no afecta al sector perquè “també les cerimònies civils van evolucionant amb els mateixos serveis que fan falta per a una cerimònia religiosa”.

 

DeNuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) tanca avui diumenge les portes amb la previsió d’assolir els 20.000 visitants. El certamen s’ha desenvolupat del 7 al 9 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb 95 expositors, una vintena de sectors d’exposició i més de 20 activitats paral·leles. Entre aquestes activitats han destacat les quatre desfilades desenvolupades dissabte i diumenge, i que enguany han aplegat un miler d’assistents.

 

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha destacat també que l’èxit del saló es sustenta en la varietat de l’oferta, “que permet als visitants que volen celebrar una boda, cerimònia o festa trobar tot el que necessiten” i l’encert de les novetats posades en marxa enguany. Entre les novetats, s’ha referit a l’especialització de les desfilades (pel matí, passis de vestits de comunió, madrina i festa, i per la tarda, passis de vestits de nuvi i núvia), o la creació de la Zona Reservada annexa a la passarel·la —un espai on els visitants han pogut prendre un canapè i una copa de cava abans de les desfilades—, que ha registrat un ple absolut després de tancar ja la inscripció dijous passat. Oró, ha recordat també que Fira de Lleida farà un gran sorteig de 1.000 € entre totes les parelles que s’hagin de casar i hagin contractat un servei al saló.

 

Les noves tendències en bodes

Els expositors presents al saló han destacat algunes tendències que es refermen en els darrers anys com la flexibilització de l’oferta, amb un ventall ampli de pressupostos adaptats a les possibilitats del client; la moda de les noces temàtiques (al voltant d’un tema determinat, una època

—com les bodes “medievals”— o fins i tot un color) i el fet que l’aspecte lúdic va guanyant terreny a les bodes, començant per les invitacions, que sovint poden tenir forma d’un tiquet de cinema, un bitllet de tren, un passatge d’avió, una recepta mèdica, una factura o fins i tot d’un plànol de metro.

 

DeNuvis ha aplegat una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi, núvia i de festa; complements i accessoris de núvia; càtering; mobles, cuines i decoració per a la llar; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; pastissos, dolços i cupcakes; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; organització d’actes socials; restaurants i banquets; hotels, balnearis i indrets especials; caravanes lúdiques; vestits de festa; comunió i moda infantil, i revistes i portals d’Internet.

 

Declaracions dels expositors

Declaracions d’Estefania Bellmunt, Lleida Clàssica:

 

Declaracions de Maria Josep Rovira, Artfang:

 

Declaracions de Paula Navarro, Great Dream:

 

 Declaracions de valoració

Declaracions de Fèlix Larrosa, 6è Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida:

 

Declaracions d’Oriol Oró, director general de Fira de Lleida:

 

Print Friendly, PDF & Email