La passarel·la del Saló DeNuvis s’inspirarà en una església

L’original espai de desfilades del saló organitzat per Fira de Lleida recrearà el passadís central d’un temple a través del qual els nuvis es dirigeixen a l’altar

 

Un any més, la passarel·la es convertirà en un dels principals atractius del saló De Nuvis, fira que tindrà lloc del 7 al 9 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’espai de desfilades s’inspirarà en la nau d’una “església” per on desfilaran els i les models caracteritzats de nuvis i núvies. A banda, la passarel·la disposarà d’una Zona Reservada annexa amb una decoració suggeridora on els visitants podran esperar els passis en un ambient relaxat. La creació d’ambdós ambients —passarel·la i Zona Reservada— ha estat obra de l’empresa d’organització d’esdeveniments Great Dream, que ha comptat amb la col·laboració de les firmes Habit Moble i Joieria Banús.

 

La passarel·la del saló, de 3 metres d’amplada per 14 metres de llarg, recrearà el passadís central d’un temple a través del qual els nuvis es dirigeixen a l’altar. El passadís tindrà una decoració a base de gran gerros laterals amb flors que cauen i estarà envoltat per diverses fileres de cadires. En un dels extrems es situarà el backstage, en forma de pèrgola amb un tul blanc agafat amb flors.

 

Paola Navarro, sòcia de Great Dream, explica que la iniciativa “pretén crear un ambient diferent que barregi l’originalitat de la decoració amb l’elegància dels vestits, l’exclusivitat de les joies i l’estil modern del mobiliari”.

 

Quan a la Zona Reservada, en la que els visitants podran degustar un canapè i una copa de cava abans de veure la desfilada, es planteja com una àrea còmoda i relaxant decorada amb un estil modern i actual amb sofàs chaise longe i tauletes de còctel. Aquesta zona estarà exclusivament reservada als visitants que s’hagin registrat prèviament per Internet.

 

Great Dream és una empresa especialista en l’organització—parcial o integral— de bodes i tot tipus d’esdeveniments i té com a principal tret diferencial la creació d’ambientacions singulars i totalment adaptades a les preferències i pressupost dels clients.

 

Les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, i de comunió, tindran lloc dissabte i diumenge a les 11.30 i a les 17.30 h, i comptaran en total amb la participació de 7 firmes catalanes.

 

La 16a edició de la fira De Nuvis (Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions) tindrà lloc del 7 al 9 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb una vintena de sectors d’exposició i diverses activitats paral·leles com ara desfilades de moda, exhibicions de maquillatge i de pentinats de núvia, música en directe, showrooms i sortejos. L’horari anirà de 17 a 20.30 h. (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge).

 

DN2014-Desfilada2013-1

DN2014-Desfilada2013-2

Print Friendly, PDF & Email