La passarel·la del Saló DeNuvis s’inspira en una ciutat cosmopolita

L’original espai de desfilades del saló organitzat per Fira de Lleida recrearà una gran metròpolis, amb grans finestrals i rèpliques d’antics fanals

 

La passarel·la es convertirà en un dels principals atractius del saló De Nuvis, fira que tindrà lloc del 6 al 8 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’espai de desfilades transportarà al públic a l’exterior d’una gran ciutat per on desfilaran els i les models caracteritzats de nuvis i núvies. A banda, la passarel·la disposarà d’una Zona VIP Reservada annexa amb una decoració suggeridora on els visitants podran esperar els passis en un ambient relaxat. La creació d’ambdós ambients —passarel·la i Zona VIP Reservada— ha estat obra de l’empresa Verd&Co Estudi/Taller.

 

Els visitants del saló es trobaran amb una passarel·la que, en paraules dels seus creadors, “reinterpreta un entorn cosmopolita, un entorn en què la composició dels elements hi jugarà un factor clau”. En la decoració s’utilitzen grans finestrals de 2,40 metres d’alçada i amb llum a la part del darrera, rèpliques d’antics fanals i el color de les fulles al terra.

 

Les responsables de Verd&Co, Roser Sagrera i Marina Borràs, asseguren que “amb aquesta decoració busquem transportar l’exterior d’una gran ciutat a l’interior del pavelló. Destaca l’olor a natura, el color de les fulles i la subtil il·luminació d’una nit de tardor”.

 

Quan a la Zona VIP Reservada, en la qual els visitants podran degustar un canapè i una copa abans de veure la desfilada, es planteja com una àrea còmoda i relaxant decorada amb fulles, pinyes i espelmes a les taules. Aquesta zona estarà exclusivament reservada als visitants que s’hagin registrat prèviament per Internet.

 

 

Verd&Co Estudi/Taller és una empresa de disseny i interiorisme sostenible i creatiu creada per Roser Sagrera i Marina Borràs, ambdues diplomades en Disseny d’Interiors. La firma dissenya, exposa i crea tot tipus de productes de decoració.

 

Les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, i de comunió, tindran lloc dissabte i diumenge a les 11.30 i a les 17.30 h, i comptaran en total amb la participació de 5 firmes.

 

La 17a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) tindrà lloc del 6 al 8 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb una vintena de sectors d’exposició i diverses activitats paral·leles com ara desfilades de moda, exhibicions de maquillatge i de pentinats de núvia, música en directe, showrooms i sortejos. L’horari anirà de 17 a 20.30 h. (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge).

 

 

Print Friendly, PDF & Email