La parella guanyadora rep el premi del Saló DeNuvis 2012

La parella guanyadora del premi corresponent a la passada edició del saló De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) ha rebut de mans del director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, el xec per valor de 1.000 € destinat a adquirir productes i serveis per a la seva boda. Els guanyadors han estat la parella de Lleida Gerard Arimon i Maria Martí.

 

El guardó ha estat sortejat públicament el passat mes de desembre entre les parelles que s’havien de casar i que van contractar un servei durant l’edició del 2012. Els guanyadors han pogut gastar la quantitat consignada en l’adquisició de productes i serveis dels expositors (vestits de núvia, banquets, joieria, complements, detalls i participacions, fotografia, floristeria, etc.) presents en el saló.

 

La 15a edició del certamen De Nuvis es farà del 8 al 10 novembre amb 95 expositors pertanyents a una vintena de sectors, entre els quals alguns de nous com el dels mobles. A més, el saló oferirà als visitants propostes molt variades com desfilades de moda, sortejos, exhibicions de ball de saló, concerts o showrooms.

 

El saló es farà al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb un horari que anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge).

 

Print Friendly, PDF & Email