PLA DEL BOSC

PLA DEL BOSC

Tota aventura comença amb un sí...

A Pla del Bosc us acompanyem en aquesta aventura per fer del vostre casament un dia diferent, especial, original i únic. Transformem el que sembla complex en senzill amb un tracte proper i amb la màxima professionalitat. Ens caracteritza un servei personalitzat i enèrgic amb un equip que li apassiona el que fa.

Un racó per a cada moment...

Ens envoltem d’un entorn encantador i natural. Cadascun dels nostres espais està preparat per adaptar-se, fer que l’enllaç sigui quelcom exclusiu i brilli amb llum pròpia. Pla del Bosc és tradició i innovació, un ambient rústic i modern. Ens trobem a Bellpuig (Lleida) i comptem amb una masia, amplis jardins, zona de ball i menjador amb capacitat fins a 300 comensals.

Un regal pel paladar...

No ens conformem, estem en contínua evolució. Amb la nostra cuina valorem els sabors tradicionals i afegim un regust modern. Apreciem els productes de temporada i donem prioritat a la qualitat dels mateixos, en una posada en escena divertida i trencadora.

Tens una idea? La fem realitat...

Ens agrada escoltar les vostres propostes i suggeriments per atendre qualsevol tipus de celebració o esdeveniment. Estem atents a les vostres necessitats per tal de cobrir tots els serveis que desitgeu i podeu comptar amb el nostre assessorament.

Restaurants-hotels